Βαθμολογία

Ο Σαΐτης σέρβιρε και ο Καπετάνιος εκτελούσε

Νίκη με σπουδαίο βαθμολογικό αλλά και ψυχολογικό χαρακτήρα πήρε ο Κεραυνός Παραποτάμου, που επιβλήθηκε του Φιλοκτήτη Μελιβοίας με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι, θα πρέπει να πίνουν νερό στο όνομα των Σαΐτη και Καπετάνιου, καθώς και τα τρία γκολ, προήλθαν από την μεταξύ τους συνεργασία.

Μέχρι να μπει ο Σαΐτης στο παιχνίδι, ο Φιλοκτήτης ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας μάλιστα και κάποιες ευκαιρίες. Ωστόσο, από το 65’ και μετά ο Παραπόταμος κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να κλειδώσει έτσι την νίκη.

Συγκεκριμένα, στο 69ο λεπτό, ο Σαΐτης έβγαλε μια σέντρα στην περιοχή και ο Καπετάνιος με κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα του Ζήση Ζιάγκα. Στο 74’ Σαΐτης και Κανταρίνος συνδυάστηκαν άψογα, με την μπάλα να καταλήγει και πάλι στον Καπετάνιο που έκανε το 2-0, εδραιώνοντας έτσι την νίκη για την ομάδα του, ενώ στο 83’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 3-0, πάλι μετά από σέντρα του Σαΐτη.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Ζήκος, Ζυγοροδήμος, Ναΐμ, Νίντο, Καραούλης, Δαλακώνης, Παππάς(65’ Σαΐτης), Σερίφης Τρ.(82’ Σερίφης Β.), Κανταρίνος Θ.(72’ Βασίλεβ), Κουκουτσέλος, Καπετάνιος.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλατσάς, Πενίκης, Κατσιάνος, Σελήνης, Δαλαμπύρας, Λάιος, Κορδαλής, Σενκάι(80’ Γκουζιώτης), Κοιλούκος(70’ Παπαηλίας), Ντούμος(70’ Γκουντάρας).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Τσακνάκης, Τέγος.