Βαθμολογία

Τρίποντο-ανάσα για το Αργυροπούλι

Νίκη με σκορ 4-1 πήρε η Δόξα Αργυροπουλίου, μέσα στην έδρα της, απέναντι στην Δόξα Ομορφοχωρίου και με αυτό το αποτέλεσμα, άρχισε να έχει περισσότερες ελπίδες, όσον αφορά την παραμονή της στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας.

Αν και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν στο 1ο λεπτό της συνάντησης ο Γκόλαντας έκανε το 0-1 μετά από προσωπική ενέργεια του Ρουμελιώτη, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και να γυρίσουν το παιχνίδι.

Στο 30ο λεπτό, στην εκτέλεση ενός φάουλ, ο Τσούτσας πετάχτηκε και με κεφαλιά έκανε το 1-1 για το Αργυροπούλι. Ωστόσο, η ομάδα του Ομορφοχωρίου, παραπονιέται έντονα για την συγκεκριμένη φάση, καθώς θεωρεί ότι το φάουλ δόθηκε εσφαλμένα.

Από εκεί και πέρα, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσακαβίτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, που ήταν ακόμα μια απόφαση με την οποία διαφωνούν οι άνθρωποι του Ομροφοχωρίου, καθώς θεωρούν τραβηγμένη την απόφαση του διαιτητή να παρατηρήσει τον εν λόγω παίκτη με την πρώτη του κίτρινη στο 29ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, το Ομορφοχώρι, αν και με παίκτη λιγότερο έχασε δύο σημαντικές φάσεις, με τον Γκόλαντα και τον Ραμάι, με αποτέλεσμα να ισχύσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, που λέει πως όταν δεν μπορείς να πετύχεις γκολ, είναι αναμενόμενο να δεχτείς.

Έτσι, στο 75’ οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ένα σουτ του Τζανέκα χτύπησε στο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο Μάρκου σκόραρε για το 2-1. Τον δείκτη του σκορ, ανέβασε σε 3-1 ο Κόκκορας με σουτ, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 85’ ο Τσούτσας με πλασέ.

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσεβάνος Σ., Σουλιώτης, Μεσημέρης, Σκούπρας, Μπαχτσεβάνος Σ., Γκιόζι(70’ Μάρκου), Ντιντόκας(65’ Χατζής), Κόκκορας, Τσούτσας, Τσιάγκος, Τζανέκας(75’ Λιούμης).

Δόξα Ομορφοχωρίου(Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Μωραΐτης, Παρμακτσίδης(35’ Μάρκου), Βιλανάκης, Καπετάνιος, Τσακαβίτης, Τζαλαμπύρας(80’ Καραγιαννόπουλος), Ανδρώνης(75’ Χριστοδούλου Σ.), Γκόλαντας, Ρουμελιώτης, Ραμάι.

Διαιτητής: Γεωργίου Βοηθοί: Καρακώστας, Βασιλός.