Βαθμολογία

Σε απόσταση βολής ο Ηρακλής Χάλκης!

Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής των Φαρσάλων ο Ηρακλής Χάλκης και πλησίασε στους τρεις βαθμούς την κορυφή μετά τη νίκη με 2-0 επί του Αετού Μακρυχωρίου.  

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο αγωνιστικό μέρος, μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι στο 5’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τζατζάκη μετά από παράλληλη πάσα του Ν. Κουσιώρα με απευθείας σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και από τις δύο ομάδες. Στο 35’ πολύ μεγάλη ευκαιρία από τον Αετό Μακρυχωρίου να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Νικούλι βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι έκανε πολύ δυνατό σουτ και η μπάλα σταμάτησε πριν την γραμμή.

Στο 42’ γύρισε τη μπάλα αμυντικός του Αετού στον Πουτσιάκα, δεν την έπιασε με δεύτερη προσπάθεια, πήγε κοντά του ο Τσιλιάκος και τον τράβηξε πάνω στην γραμμή. Ο διαιτητής του αγώνα δεν έδωσε το «καθαρό» πέναλτι για τον Ηρακλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ξεκίνησε πάλι πολύ δυνατά και για τις δύο ομάδες και στο 50’ ο Ν. Κουσιώρας έκανε το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, χτύπησε η μπάλα στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για τον Ηρακλή.

Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν μέχρι το τέλος, είχαν ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν κατέληγε στα δίχτυα μένοντας μέχρι το τέλος αυτό το σκορ.

Ηρακλής Χάλκης: Φαρμάκας, Καφφές, Βογιατζής, Τσίρκας, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Τσιλιάκος Γ. (75’ Μάνης), Βογιατζής, Τζατζάκης (55’ Δημόπουλος), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Κ. (85’ Πρίφτης).

Αετός Μακρυχωρίου: Πουτσιάκας, Γραβάνης, Χριστιανίδης (70’ Κυρίτσης), Χικμέτ, Χρόνης, Τίκος, Κανάκης, Θέμελης, Άτζι (70’ Γοννιτσιώτης), Νικούλι, Τέας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Καραγιάννης Χ., Μακρής.