Βαθμολογία

Δήλωση Ευάγγελου Πλεξίδα

Επειδή το να ατερμονούμε σε διαλεκτική με τον κο Πηλαδάκη μας αφαιρεί χρόνο από τις υποχρεώσεις μας να ανασυντάξουμε την Ομάδα μας από την κατρακύλα στην οποία οδηγήθηκε (και πάντως όχι μόνη της ή από εμάς), για τελευταία πράγματι φορά λέμε:

1) Ουδέποτε ήμασταν δεικτικοί απέναντι στον κο Πηλαδάκη και αν ενοχλείται από τον τρόπο γραφής των ανακοινώσεών μας ας λύσει το ζήτημα αυτό με τους συνεργάτες του και αν πράγματι του αρέσει ας το υιοθετήσει. Ουδείς όμως ασχολήθηκε με την καθημερινότητά του ή με ο,τιδήποτε άλλο τον αφορά πέραν των υποχρεώσεών του προς το νόμο και την Ομάδα μας, το αυτό δε, επιθυμούμε και από αυτόν.

2) Η διαδρομή του σίγουρα γνωστή και σεβαστή, αλλά ας αφήσει τους Φιλάθλους να την κρίνουν, όπως και εμείς κάνουμε και είμαστε δέκτες της οποιασδήποτε κριτικής.

3) Επίσης η αναφορά στις ΄΄εγγυητικές΄΄ τουλάχιστον ατυχής είναι, διότι καλά γνωρίζουν όλοι, ότι η καταγγελία δωροδοκίας ήταν η αιτία των δεινών και τίποτε άλλο. Κατανοούμε την προσπάθεια αλλά δυστυχώς πέφτει στο κενό. Για κουμπώματα αλλού και όχι σε εμάς!

4) Παρελθοντολογίες δεν επιζητούμε και ούτε αναζητούμε ο,τιδήποτε από το παρελθόν ή το μέλλον του κου Πηλαδάκη και ούτε το παρελθόν μπορεί να γίνει κολυμβήθρα των δεινών του παρόντος (μη εκκαθάριση) ή του μέλλοντος (τυχόν μη δυνατότητα συμμετοχής σε ανώτερη κατηγορία λόγω της εκκαθάρισης).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: Για την ουσία και την ταμπακέρα ουδέν κε Πηλαδάκη. Αν επιθυμείτε ουσιαστικά κάτι, ο Ερασιτέχνης ξέρετε που βρίσκεται: Εκκαθάριση τώρα με όρους διαφάνειας και πλήρης εικόνα για το Γήπεδο και το Προπονητήριο της Ομάδος. Καθαρά και χωρίς καθαρεύουσα!

Ευάγγελος Πλεξίδας

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής ΑΕΛ 1964