Βαθμολογία

Η Τσαριτσάνη πάει Κέρκυρα!

Με τα συχνά ταξίδια που πραγματοποιεί ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Τσαριτσάνης στη δυτική Ελλάδα, κατά τα τελευταία χρόνια, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Οικονόμος θα εμπλουτίσει τις γνώσεις του όσον αφορά το γεωγραφικό χάρτη της χώρας μας, γνωρίζοντας από πολύ κοντά τις ομορφιές που παρουσιάζουν ελκυστικοί κατά τα άλλα (για διακοπές) προορισμοί όπως η Ζάκυνθος, η Λευκάδα, η Πρέβεζα, τα Γιάννενα και τελευταία η Κέρκυρα, όπου οι «πράσινοι» θα μεταβούν το προσεχές Σαββατοκύριακο για να παίξουν κόντρα στον τοπικό Όλυμπο.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Στην πατρίδα του αγωνιστή Ιωάννη Καποδίστρια, του συνθέτη Νικολάου Μάντζαρου, του ποιητή Λορέντζου Μαβίλη και πολλών ακόμη ιστορικών προσωπικοτήτων, στο αρχαίο νησί των Φαιάκων, οι ταλαντούχοι παίχτες της Τσαριτσάνης καλούνται να πρεσβεύσουν με τον καλύτερο τρόπο το λαρισινό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζοντας το αντίστοιχο νεανικό συγκρότημα του τοπικού Όλυμπου Κέρκυρας.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ανάμεσα στον δεύτερο της κατηγορίας Οικονόμο με 28 βαθμούς  και τον Όλυμπο Κέρκυρας, που με 14 βαθμούς καταλαμβάνει την 11η θέση στον όμιλο.

Στις δυσκολίες για την ομάδα της Τσαριτσάνης συγκαταλέγονται οι απουσίες των ποδοσφαιριστών Τόλιου (τραυματίας) και Καλπία (τιμωρημένος με κάρτες) καθώς επίσης το ότι οι παίχτες του Οικονόμου θα κληθούν να παίξουν στον πλαστικό χλοοτάπητα του  γηπέδου της αντίπαλης ομάδας.

Για το σκοπό αυτό η προπόνηση της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Camp new (Ζήση Γεράση) στη Γιάννουλη, προκειμένου να εξοικειωθούν οι παίχτες με το χώρο που θα αγωνιστούν την Κυριακή.

Ο τεχνικός της ομάδας Κ. Κατσάρας ζήτησε  από όλους να δείξουν την ανάλογη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, λέγοντας πως ο Οικονόμος είναι σε θέση να αποκομίσει θετικό αποτέλεσμα και από αυτό το παιχνίδι, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη τη συνέχεια της παρουσίας του στο πρωτάθλημα.

Τελευταία προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή ενώ αύριο Σάββατο, το μεσημέρι, θα γίνει η αναχώρηση της αποστολής, η οποία θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο ‘’ΕΛΛΗΝΙΣ’’ της Κέρκυρας.