Βαθμολογία

Και η κόντρα καλά κρατεί!

Νέα απάντηση έδωσε ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κωνσταντίνος Πηλαδάκης σχετικά με τα όσα ανέφερε στην τελευταία του τοποθέτηση ο χρηματοδότης της ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας. Αναλυτικά:

Δεν θέλω να απαντώ σε δηλώσεις του κ.Πλεξίδα αλλά οι περιστάσεις με αναγκάζουν. Θα ήθελα παρεμπιπτόντως να δώσω συγχαρητήρια για την καθαρεύουσα του, προφανώς την χρησιμοποιεί και στην καθημερινότητα του.

Ο κ.Πλεξίδας ήρθε στην πόλη τώρα ενώ εγώ έχω περάσει 9,5 και πλέον χρόνια με δυσκολίες σίγουρα με λάθη αλλά και  με πολλές χαρές  και επιτυχίες όπωςη άνοδος οι 3 έξοδοι στην Ευρώπη η κατάκτηση κυπέλου και αποκορύφωμα η  κατασκευή του γηπέδου AEL FC ARENA όταν γήπεδο δεν μπορούν να κατασκευάσουν ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ΑΕΚ και με βοήθεια από την πολιτεία. Όταν καταφέρει τα μισά από αυτά τα ξαναλέμε.

Οι φίλαθλοι των Τρικάλων γνωρίζουν πολύ καλά την αιτιολογία  πτώσης της ομάδας τους μιας και τα έγγραφα των δήθεν <<εγγυητικών >> είναι ζωντανά στοιχεία. Αυτές οι πρακτικές παραπέμπουν σε άλλου είδους  νοοτροπία  διοίκησης νοοτροπία που έφτασε εδώ το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα κουμπωμένα παιχνίδια  κάτι  που είναι αντίθετο στην δική μου λογική και ιδεολογία για αυτό και μένω και θα μείνω μακριά.

Δεν θα μου απαγορεύσει κανένας κ.Πλεξιδας και κανένας τέτοιος τύπος να επισκέπτομαι τους φίλους μου, την πόλη και την ομάδα που αγάπησα και αγαπώ.

Την ομάδα δεν την παράτησα ποτέ, προσπάθησα έως και τη υστάτη στιγμή να βρω λύση βιώσιμη - ώστε να αποφύγουμε τους εκβιασμούς  από μάνατζερ και δικηγόρους για τις πολλαπλάσιες των δεδουλευμένων τους απαιτήσεις με αποτέλεσμα την πτώση της ομάδας μας την χρονιά των στημένων αγώνων για όσους  θέλουν να λησμονούν - προτείνοντας 2 επιλογές  τις οποίες απέρριψαν οι  οργανωμένοι. Σεβάστηκα την άποψη τους  και αντιλαμβανόμενος ότι δημιουργείται πρόβλημα με την παρουσία μου αφού άλλωστε ήταν και αίτημα τους θεώρησα ότι πρέπει να αποχωρήσω για το καλό της ομάδας.

Τέλος θα ήθελα να τονίσω ότι όσο και να προσπαθούν κάποιοι  να μηδενίσουν την παρουσία μου η ιστορία έχει μνήμη και καταγράφει και σίγουρα δεν αλλάζει .   

Υ.Γ. Σχετικά με τον ερασιτέχνη δεν ζητήσαμε ποτέ προκαταβολικά τα χρήματα, αυτό που ζητήσαμε είναι εγγυήσεις πληρωμής των ΔΕΚΟ διότι δεν γίνεται να αλλάξουν τα ρολόγια χρηστή για το ael fc arena και εχέγγυα για την ποιότητα συντήρησης και πιθανών ζημιών. Είμαστε στη διάθεση του ερασιτέχνη για οποιαδήποτε παραγωγική συζήτηση.

Για την ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ

Πηλαδακης  Κωνσταντινος