Βαθμολογία

Δήλωση Ε. Πλεξίδα

Κε Πηλαδάκη,

Τελικά μάλλον η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως για εσάς. Ενώ λοιπόν, ήδη σας τα έχουμε πει και οφείλατε να τα έχετε αποκωδικοποιήσει και να τα έχετε μάθει, ώστε να ξεπεράσετε ανώδυνα τους ανέμους που σπείρατε, εντούτοις συνεχίζετε να ασχημονείτε, εμπαίζοντας την Ομάδα μας και τους αγνούς Φιλάθλους μας.

Εκ νέου λοιπόν, αναφέρουμε:

1) Τι θα κάνετε επιχειρηματικά με το Γήπεδο δεν μας αφορά, αποδεικνύετε και πάλι όμως ότι θεωρείτε το Γήπεδό μας, δική σας επιχείρηση και δική σας ιδιοκτησία, λησμονώντας την πραγματικότητα που είναι γεμάτη από τρέχουσες δανειακές υποχρεώσεις, οφειλές προς τρίτους προμηθευτές, λειτουργικά προβλήματα κλπ.

2) Αναφορικά με την δωρεάν παραχώρηση του Γηπέδου και του Προπονητηρίου των Δένδρων, πολλαπλώς έχει επισημανθεί και προταθεί να μιλήσετε με συγκεκριμένο τρόπο και νούμερα (και αν έχετε την δυνατότητα γιαυτό βέβαια, χωρίς να αφήνετε γενικόλογες υποσχέσεις), διότι πολύ απλά αφενός μεν σήμερα δεν μπορείτε να τα παραχωρήσετε με τις οικονομικές υποχρεώσεις-λειτουργικά προβλήματα, που είναι βεβαρημένα και αφετέρου απαιτούνται νομικές ενέργειες τις οποίες συνειδητά κωλυσιεργείτε.

3) Μιλάτε για επιθυμία βοήθειας προς την ΑΕΛ. Την βοήθειά σας προς την ΑΕΛ την προσφέρατε! και την προσφέρετε! απλόχερα και την αντιλαμβάνεται η Ομάδα μας και οι Φίλαθλοί μας. Σίγουρα! πρόκειται για μεγάλη βοήθεια από μέρους σας, καθόσον εγκαταλείψατε την Ομάδα μας (με τον τρόπο που το πράξατε) και μέχρι σήμερα την κρατάτε όμηρο των ενεργειών που οφείλατε να πράξετε και δεν πράττετε (διαδικασία εκκαθάρισης) με πιθανό αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανέλθει κατηγορία. Είναι, φρονούμε, ιδιαίτερη υποχρέωση μας να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για την τεράστια βοήθεια σας στην καταστροφή της Ομάδος.

4) Επισημαίνουμε και πάλι ότι η άσκηση των εννόμων δικαιωμάτων μας έναντι των από μέρους σας παραβάσεων, να μην εκλαμβάνετε ως απειλή και καλόν είναι να ενεργήσετε κατά το νόμο αναφορικά με τις οφειλόμενες ενέργειές σας που συνειδητά δεν ενεργείτε, διότι η διερεύνηση ευθυνών εκφεύγει της δικής μας διακριτικής ευχέρειας.

5) Όσον αφορά δε, την αποστροφή σας για την ειδική εκκαθάριση, την οποία μετά βαΐων και κλάδων αναμένουμε, αλλά δεν βλέπουμε να εκκινείται,, και την σύνδεσή της με την τυχή των περιουσιακών στοιχείων της Ομάδος μας, σας υπομνύουμε απλώς, ότι την εκκαθάριση διαρρέετε ότι θέλετε να την ενεργήσει συγγενικό σας πρόσωπο: αφού αγαπάτε την ΑΕΛ και θέλετε να την βοηθήσετε τόσο ανιδιοτελώς, γιατί δεν αφήνετε να οριστεί εκκαθαριστής της επιλογής του Ερασιτέχνη ή γενικά τρίτο πρόσωπο;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: Μην προκαλείτε την νοημοσύνη όλων μας. Η έλευση σας στην Λάρισα προφανώς σας θύμισε (μόνον σε εσάς) άλλες εποχές, όπου οι μάσκες δεν είχαν πέσει.

Η ομάδα μας όμως, και οι Φίλαθλοί μας, έχουν και κρίση και μνήμη και προπάντων έχουν ΓΝΩΣΗ για εσάς και τις τακτικές σας.

Οι μάσκες έπεσαν και η αλήθεια δεν στρεβλώνεται……

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΛΕΞΙΔΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 
ΑΕΛ 1964