Βαθμολογία

Ανεβάζουν στροφές ενόψει Νίκης Βόλου

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στο Δημοτικό στάδιο Τυρνάβου για τους παίκτες της ομώνυμης ομάδας.
Οι ποδοσφαιριστές μετά την προθέρμανση εκτέλεσαν ασκήσεις προσαρμοσμένες στην μεταβίβαση και την κυκλοφορία της μπάλας ακολούθησε εξάσκηση στα τελειώματα των φάσεων και το σημερινό πρόγραμμα ολοκλήρωσε η τακτική το οικογενειακό διπλό και η αποκατάσταση.

Στο συγκρότημα του Τυρνάβου υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να πάρει τη νίκη απέναντι φυσικά σε μια ομάδα που έχει σημαντικές μονάδες στη δύναμή της. Στα θετικά το γεγονός πως επιστρέφει από την τιμωρία του ο κεντρικός αμυντικός Σάκης Τέλλος.

Τα εισιτήρια του αγώνα με την Νίκη Βόλου

Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με την Νίκη Βόλου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2013-14.

Σκεπαστή κερκίδα σταδίου Αλκαζάρ 

Θύρες 2-4 δεξιά και αριστερά της κεντρικής θύρας 10€

 Θύρα 3 κεντρική 15€

*Μαθητικό εισιτήριο 5€ στην θύρα 4 για παιδιά 13-17 ετών με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.

*Φοιτητικό-Στρατιωτικό εισιτήριο 5€ στις θύρες 2 και 4 με την επίδειξη της φοιτητικής-στρατιωτικής ταυτότητας στα εκδοτήρια του σταδίου.

Οι θύρες του σταδίου Αλκαζάρ θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του σταδίου.

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 για τον Νίκο Παπανικολάου

Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του Νίκου Παπανικολάου και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του καθώς και στην οικογένεια της ΑΕΛ".