Βαθμολογία

Ενίσχυση με Τσαρ για Κολοσσό

«H K.A.E. BAΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Μάρκο Τσαρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μάρκο Τσαρ γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1985 στο Κάρλοβατς. Ο Κροάτης γκαρντ έχει ύψος 1.88 και η επαγγελματική του καριέρα άρχισε το 2002 όταν και αγωνίστηκε στη Σάνατς Κάρλοβατς για τέσσερα χρόνια. Το 2006 πήγε στην ΚΚ Σπλιτ, από εκεί την επόμενη σεζόν πήγε μεταγραφή για την ΚΚ Όσιγεκ 2006 ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με τα χρώματα της ΕΘΑ.

Το 2009 επέστρεψε στην πατρίδα του και για δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Ζαντάρ πριν πάρει μεταγραφή το 2011 για την Τσεντεβίτα. Η φετινή σεζόν τον βρήκε στην ΚΚ Ζάγκρεμπ, στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ζαντάρ και τώρα έως το τέλος της χρονιάς θα αγωνιστεί με τα ''θαλασσί''.

Το 2012 κατέκτησε το Κύπελλο Κροατίας με την Τσεντεβίτα. Επίσης το 2011 κατέκτησε το Super Cup με την Τσεντεβίτα. Ήταν μέλος της Μεσογειακής ομάδας της Κροατίας που κατέκτησε το 2009 το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς αγώνες. Έχει αγωνιστεί 14 φορές σε αγώνες του Eurocup και έχει παίξει και σε τέσσερα ματς Ευρωλίγκας», αναφέρει η ανακοίνωση του Κολοσσού.