Βαθμολογία

Μαχητής Τερψιθέας: «Να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Κύμης»

Απέναντι στην Κύμη, που αυτήν την στιγμή συγκατοικεί στην κορυφή του Ομίλου με την Λαμία, θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Τερψιθέας ο Μαχητής, θέλοντας να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, που θα του δώσουν τους απαραίτητους βαθμούς για την σωτηρία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Νίκος Σταυροθεόδωρος, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Λιλολάρι, που θα αργήσει αρκετά να ενσωματωθεί στην ομάδα, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Αλέξη Νικούλη που έπαθε ένα τράβηγμα στην προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στον Πυργετό. Τέλος, μέχρι στιγμής ο Μαλάκος είναι με πυρετό και αναμένεται τις επόμενες ώρες και ανάλογα το πώς θα πάει η κατάσταση του να ξεκαθαριστεί η συμμετοχή του.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Σταυροθεόδωρος δήλωσε στο athleticlarissa τα εξής: «Ξέρουμε ότι η ομάδα της Κύμης αυτήν την στιγμή είναι πρωτοπόρος και θα έρθει εδώ για να κερδίσει, ωστόσο είμαστε στο ίδιο πρωτάθλημα με αυτούς και θα προσπαθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας για την νίκη που θα μας δώσει βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ. Έχει τύχει να δω την Κύμη, μέσα στην Καρδίτσα και ξέρω πως έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Από εκεί και πέρα, εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να εκμεταλλευτούμε τα τυχόν λάθη που θα κάνουν και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, όσον αφορά κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με κάποιες αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα του Μαχητή, σε επικοινωνία που είχαμε με την διοίκηση της ομάδας, αναφέρθηκε ότι εξελίξεις όσον αφορά τα μεταγραφικά θα υπάρξουν από εβδομάδα.