Βαθμολογία

Αμπελωνιακός: «Να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα»

Μετά την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής μέσα στο Βελεστίνο επί του Ρήγα Φεραίου, η ψυχολογία στο στρατόπεδο του Αμπελωνιακού βρίσκεται στα ύψη και όλοι θέλουν η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στα Λευκάδια, ούτως ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να παραμείνει στην κατηγορία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Δημήτρης Καπετανόπουλος, δεν θα έχει στην διάθεση του τους τιμωρημένους Παπανδρέου και Κομισόπουλο, ενώ όσον αφορά τους τραυματισμούς, μάλλον δεν υπολογίζονται ο Ρόκα, που έχει πρόβλημα στο γόνατο, ο Κόκκινος που είναι τραυματία στην κλείδα και οι Κακαβίτσης και Αλεξανδρής, που έχουν κάποιο θέμα με τον δικέφαλο.

Από εκεί και πέρα, στόχος της ομάδας, είναι να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, ώστε να έχει αντίκρισμα η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν ότι τα Λευκάδια είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και παίζει κλειστό ποδόσφαιρο, ούτως ώστε να παίρνει το αποτέλεσμα, ωστόσο ευελπιστούν σε κάτι καλό από το συγκεκριμένο παιχνίδι.