Βαθμολογία

Την Τρίτη 21/1 η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, στη χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε όπως την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 και σε περίπτωση μη απαρτίας, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014, στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» και ώρα 18.00΄, θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων - μελών της, με θέμα της, τους οικονομικό και διοικητικό απολογισμούς.

Η σχετική πρόσκληση θα σταλεί από τη Γραμματεία της Ένωσης σε όλα τα σωματεία της δύναμής της, τα οποία θα πρέπει εντός της προβλεπόμενης χρονικής προθεσμίας να προσκομίσουν στα γραφεία της ΕΠΣΛ τα πληρεξούσια για τους αντιπροσώπους τους που θα παραστούν στη συνέλευση και θα τα εκπροσωπήσουν.

Μετά τη λήξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει η κοπή της πίτας των σωματείων (3 πίτες για τις κατηγορίες Α΄ και Α1, Β΄, Γ΄).

Θα πραγματοποιηθούν περιφερειακές συγκεντρώσεις

Εκπροσώπων των σωματείων του Νομού

Στην χθεσινή του συνεδρίαση το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, αποφάσισε επίσης όπως στο προσεχές δεκαήμερο πραγματοποιηθούν 6 περιφερειακές συγκεντρώσεις εκπροσώπων σωματείων της δύναμής της, για να συζητήσει μαζί τους την εξέλιξη των πρωταθλημάτων, προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να ακουστούν προτάσεις για την αντιμετώπισή τους. Οι 6 αυτές περιφερειακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Ιανουαρίου, ώρα 18.00΄, στο Μακρυχώρι και στο καφέ «Άρτεμις», για τους εκπροσώπους των σωματείων της περιοχής Τεμπών

-ΔΕΥΤΕΡΑ 13 Ιανουαρίου, ώρα 19.00΄, στη Γλαύκη και στο καφέ Κατσικάρη, για τους εκπροσώπους των σωματείων της περιοχής Αγιάς και της παλιάς Εθνικής οδού Λάρισας - Βόλου

-ΤΡΙΤΗ 14 Ιανουαρίου, ώρα 19.00΄, στα Φάρσαλα και στο καφέ «Σουλάτσο», για τους εκπροσώπους των σωματείων της επαρχίας Φαρσάλων

-ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Ιανουαρίου, ώρα 19.00΄, στον Τύρναβο και στο καφέ «Κούτσι», για τους εκπροσώπους των σωματείων της επαρχίας Τυρνάβου

-ΠΕΜΠΤΗ 16 Ιανουαρίου, ώρα 19.00΄, στην Ελασσόνα και στο καφέ «Κούκος», για τους εκπροσώπους των σωματείων της επαρχίας Ελασσόνας.

-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Ιανουαρίου, ώρα 19.00΄, στη Λάρισα και στο καφέ «Λεβάντ», για τους εκπροσώπους των σωματείων της Λάρισας και της περιοχής της.