Βαθμολογία

Ανατροπή και επιβλητική νίκη για τους Νέους

Νίκη με σκορ 4-1 πήρε η Μικτή Νέων του Νομού Λάρισας, στο παιχνίδι που έγινε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων, στο γήπεδο των Φαρσάλων. Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Μπίζιου, κατάφεραν να φτάσουν σε αυτό το αποτέλεσμα με ανατροπή, καθώς βρέθηκαν αρχικά να χάνουν με σκορ 0-1.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Αν και η ομάδα της Λάρισας, είχε την υπεροχή στο παιχνίδι και έχασε αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία, οι Τρικαλινοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι, όταν στο 33ο λεπτό σε μια αντεπίθεση, ο Μαντέλας βγήκε μόνος του απέναντι στον Αναστασίου και κατάφερε να τον κερδίσει κάνοντας το 0-1.

Το γκολ αυτό, φάνηκε να επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές του Νομού μας, που στην συνέχεια φάνηκαν μουδιασμένοι και έκαναν κάποια λάθη. Παρ’ όλα αυτά, η ανάπαυλα του ημιχρόνου βοήθησε και στο δεύτερο μέρος, η Λάρισα μπήκε στο γήπεδο έχοντας ως στόχο την νίκη.

Στο 52ο λεπτό, η Μικτή Νέων του Νομού μας, κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Νούσιος έβγαλε μια σέντρα και σε μια αναστάτωση που επικράτησε στην αντίπαλη περιοχή ο Καλφούντζος είχε μια επαφή με την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Από εκεί και πέρα, ξεκίνησε η αντεπίθεση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νομού μας. Στο 65ο λεπτό ο έβγαλε μια μπαλιά για τον Ζαμπέτα, που από κοντά έκανε την ανατροπή βάζοντας μπροστά την ομάδα της Λάρισας, με σκορ 2-1.

Στο 82’ ο Τζουμάκας έκανε το 3-1, δίνοντας αέρα δύο γκολ στην ομάδα μας, ενώ το τελικό 4-1, διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό ο Κώτσιας, εκμεταλλευόμενος ένα κενό στην αντίπαλη άμυνα.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Λάρισας(Μιχάλης Μπίζιος-Νίκος Φώλλας): Αναστασίου, Καρακώστας, Καλφούντζος, Ντούφας, Παπακώστας(85’ Καλούσης), Ζαμπέτας, Μάντζαρης(79’ Κώτσιας), Μπίλλης(83’ Μπούρας), Μούλτσιας(71’ Μαστακούλης), Νούσιος, Τζουμάκας.

Μικτή Νέων ΕΠΣ Τρικάλων(Κουτσάγιας): Βουτσελάς Ν., Παπαδόπουλος, Τσιμπούκας(81’ Γραμματικός), Αλεξόπουλος, Ζήκος, Ζυγολάνης, Βουτσελάς Ε., Τσιγαρίδας, Καρανίκας(46’ Καραγεώργος), Πατούλιας(58’ Λούκας), Μαντέλας(77’ Ντόκος).