Βαθμολογία

Πηλαδάκης: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος»

Συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα «Ελευθερία» ο Κώστας Πηλαδάκης ευρισκόμενος στην πόλη της Λάρισας. Ο πρώην μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 μίλησε για πολλά και σημαντικά ζητήματα.

Για την εκκαθάρισή είπε: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος, μέσα σε δύο μήνες θα έχει ολοκληρωθεί. Τέλη Μαρτίου θα είναι όλα έτοιμα και θα γίνουν όλα νόμιμα».

Για το γήπεδο, δήλωσε ότι «βρισκόμαστε σε επαφή με την Τράπεζα που έχουμε πάρει το δάνειο για την κατασκευή του και ήδη εξετάζουμε σχέδιο αξιοποίησης του χώρου με βάση τις άδειες που έχουν εκδοθεί. Πιστεύω ότι θα δώσουμε ζωή στο «AEL FC ARENA» αλλά και στην περιοχή. Θέλω να πιστεύω ότι θα καταλήξουμε σε οριστική συμφωνία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως βλέπετε δεν υπάρχει καμία κατάσχεση, αλλά συζήτηση με την Τράπεζα που θέλει κι αυτή να βρούμε λύση».

Για το προπονητήριο των Δένδρων:  Ισχύουν τα ίδια με το γήπεδο. Να πληρώνονται τα λειτουργικά έξοδα και θα χρησιμοποιηθεί».

Τέλος είπε για το λεωφορείο θα μπει στην εκκαθάριση και ο εκκαθαριστής θα αποφασίσει το τίμημα για να πωληθεί και τα χρήματα θα δοθούν στο δημόσιο.