Βαθμολογία

Εθνικός Φιλιππιάδας: Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει ΑΕΛ

«Το ΔΣ του Εθνικού Φιλιππιάδας επιθυμεί να απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να την ενισχύσει μαζικά με την παρουσία του στο γήπεδο. Πέρα από τις προφανείς ευεργετικές συνέπειες της παρουσίας του κόσμου για την ενίσχυση και τη λειτουργία της ομάδας αυτό που είναι σημαντικότερο από όλα είναι η ανάγκη της ομάδας να αισθανθεί τη δυναμική και μαζική στήριξη όλων των φιλάθλων στο πλευρό της. Όσο περισσότεροι φίλαθλοι βρίσκονται στο γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα, ξεκινώντας από αυτόν της Κυριακής με την ΑΕΛ, τόσο περισσότερη ώθηση θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Η πολύ καλή φετινή πορεία του Εθνικού, οι επιτυχίες και η προοπτική του αξίζουν τουλάχιστον το θερμό χειροκρότημα και τη στήριξη του κόσμου. Μαζί, ομάδα και κόσμος, μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Αν η πίστη, το ταλέντο και η ικανότητα της ομάδας συνδυαστούν με το δικό σας βροντερό «παρών» δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα. Το πρωτάθλημα, ωστόσο, δεν τελειώνει την Κυριακή, γι’ αυτό πρέπει να προστατεύσουμε την έδρα μας. Το πάθος, η φωνή και το τραγούδι σας είναι αρκετά για να «σπρώξουν» την ομάδα μας στην νίκη.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΤΗΝ ΡΙΨΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ .

Η δύναμη του Εθνικού  είναι ο κόσμος του και θέλουμε την συμπαράσταση σας και στους κρίσιμους αγώνες, που ακολουθούν».

Αποχώρησε ο Κοντογεώργος

Παρελθόν από το δυναμικό του Εθνικού Φιλιππιάδας αποτελεί ο Μιχάλης Κοντογεώργος. Ο νεαρός αμυντικός ζήτησε να λύσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο. Μιλώντας στο PrevezaSports, ανέφερε: «Ύστερα από 2,5 χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα του Εθνικού αποφάσισα να αποχωρήσω. Είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την συνεργασία μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Εθνικού που με στήριξαν με την αγάπη τους αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Ιωάννου, κ. Χρήστο Χασκή και τον κ. Λευτέρη Αμανατίδη. Εύχομαι ο Εθνικός να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία».