Βαθμολογία

Ο Κώστας Κολομητρούσης στον Αχιλλέα Δομοκού

Ο Κώστας Κολομητρούσης είναι ο τρίτος προπονητής που θα καθήσει τη φετινή περίοδο στον πάγκο του Αχιλλέα Δομοκού. Ο 50χρονος τεχνικός (γεννήθηκε στην Αγία Μονή Τρικάλων το 1964) ήρθε σε συμφωνία με τη Διοίκηση της ομάδας και το μεσημέρι της Τρίτης θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του Δομοκού.
Ο νέος προπονητής του Αχιλλέα στη φετινή περίοδο ήταν στον πάγκο του Ηρακλή Λάρισας. Ξεκίνησε προπονητικά από το Δίλοφο Λάρισας και στη συνέχεια πέρασε από τους Λύκους Πινδαίων Τρικάλων, το Μακρυχώρι Λάρισας, τον Απόλλωνα Λάρισας, τη Δήμητρα Γιάννουλης, τη Νίκαια Λάρισας και πέρυσι από την Ελασσόνα.
Ποδοσφαιρικά ο Κολομητρούσης από το 1985 ήταν βασικό στέλεχος της AEΛ. Έπαιξε 198 φορές με τη φανέλα της στην Α' Εθνική. Το 1990 φεύγει για τον Άρη. Μένει τρεις σεζόν στη Θεσσαλονίκη (77 αγώνες/7 γκολ) και ξαναγυρίζει στη Λάρισα, για να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα.
Έπαιξε και στη Β' Εθνική με την ΑΕΛ, ενώ αγωνίστηκε και στον Απόλλωνα Λάρισας στη δύση της καριέρας του. Παράλληλα, έπαιξε 16 φορές με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας.