Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης Οικονόμου-Καστοριάς

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δημήτρης Παπαδόπουλος (Καστοριά): « Δεν θα αναφερθώ σε άλλα θέματα εκτός από το αγωνιστικό. Εμείς ήρθαμε εδώ με σκοπό τη νίκη. Φάνηκε αυτό με τη διάθεση που είχαμε και τη δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.  Μείναμε με δέκα παίκτες περίπου στο 55΄ από  ένα λάθος διαιτητικό. Θεωρώ πως με την κόκκινη που ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί ήταν και το κλειδί όλου του παιχνιδιού, καθώς με ένα παίχτη λιγότερο παραδοθήκαμε στις ορέξεις του αντιπάλου και ήρθε αυτό το βαρύ για μας σκορ 4-1. Συνεχίζουμε όσο μπορούμε και όσοι το πιστεύουμε, με σκοπό να κάνουμε κάτι καλό σε αυτή τη χρονιά, έχοντας ένα δύσκολο παιχνίδι στη συνέχεια με την Κοζάνη εντός έδρας, η οποία είναι εξίσου καλή ομάδα. Θα το παλέψουμε και πιστεύω πως θα το κερδίσουμε».

Κώστας Κατσάρας (Οικονόμος Τσαριτσάνης) : « Ήταν το πρώτο για μας εντός έδρας παιχνίδι του 2014 και θέλαμε να παρουσιάσουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο και καταφέραμε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτεροι οι αντίπαλοι, απλά με τα προβλήματα που έχουν, θεωρώ πως ήταν και η αιτία που δεν άντεξαν το ρυθμό μας και την πίεση που ασκήσαμε κατά τη διάρκεια της επανάληψης. Για την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Ότι έχει κάνει μέχρι τώρα η ομάδα οφείλεται στους παίκτες, οι όποιοι είναι πολύ καλοί και σαν αθλητές και σαν επαγγελματίες, δουλεύουν αρκετά και προσπαθούν να ανταμειφτούν. Φυσικά μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας ανήκει στη διοίκηση, οι οποίοι είναι κύριοι με "Κ" κεφαλαίο. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη τέτοια σωστή διοίκηση και γι αυτό πιστεύω πως η ομάδα πάει καλά ».      

Η ομάδα της Καστοριάς δεν συμπλήρωνε 18αδα, καθώς συμπεριέλαβε στο φύλλο αγώνα μόνο 15 παίχτες και πως χρέη υπηρεσιακού προπονητή (μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Κώστα Κορμαρή) εκτέλεσε ο ποδοσφαιριστής Δ. Παπαδόπουλος, ο οποίος αγωνίσθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Την αναμέτρηση στο γήπεδο της Τσαριτσάνης παρακολούθησε από το θεωρείο των επισήμων και ο πρόεδρος της Καστοριάς κ Παναγιώτης Ουσταμπασίδης μαζί με τους μελλοντικούς προπονητές της ομάδας (τα ονόματα δεν είναι ακόμη προς ανακοίνωση).

Το πρωί της Κυριακής, πριν την μετάβασή τους στο γήπεδο, οι παίχτες του Οικονόμου ήπιαν πρωινό ρόφημα στο καφέ ‘’ΠΥΡΑΜΙΣ’’ της κωμόπολης, προσφορά του καταστήματος.