Βαθμολογία

Νίκη γοήτρου αλλά και ουσίας για τον Μαχητή Τερψιθέας

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε το 2014 για τον Μαχητή Τερψιθέας, ο οποίος επιβλήθηκε στον Πυργετό της γηπεδούχου ομάδας με σκορ 4-0.Οι φιλοξενούμενοι πήραν νωρίς το προβάδισμα, όταν στο 9' καταλογίστηκε πέναλτυ σε μαρκάρισμα του Ψωμολιά επί του Κρεββατά και από τα ένδεκα μέτρα ο Κυριάκος ήταν εύστοχος παρά την αντίδραση του Αγριόδημου.Στο 32' η ομάδα της Τερψιθέας διπλασίασε τα τέρματά της με σκόρερ και πάλι τον Κυριάκο που με κεφαλιά αξιοποίησε την σέντρα του Κρίτσα.

Στην συνέχεια, οι "βυσσινί" προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν με κορυφαία τους στιγμή την ανεπανάληπτη ευκαιρία του Διβανέ (59'), ενώ στο 64' το πλασέ του άλλοτε παίκτη του Πυργετού Σαββίδη αποκρούστηκε από την ρίζα του δεξιού δοκαριού.Στα τελευταία λεπτά, οι νικητές διεύρυναν την διαφορά με σουτ των Κρεββατά (86') και Κορλού (90'+1'), δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία τους.

Εύκολο ήταν το διαιτητικό έργο του πολιτογραφηθέντος Τρικαλινού διαιτητή Δημήτρη Μίσσα και των βοηθών του Νίκου Τζάνη-Πέτρου Κωτούλα, ενώ με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Ψωμολιάς (9') και Περήφανος (70').

ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Βαγγέλης Στεφανής): Aγριόδημος, Μαντζαφούλης, Πίρε, Ψωμολιάς, Πότσης, Λιάκος, Βελετάνης, Καψιώχας (83' Ζιώγας), Αργύρης (57' Περήφανος), Διβανές, Καλφούντζος (76' Καουνάς).

ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Φλώρος, Νικούλης (40' Παυλόπουλος), Κυριάκος (83' Ντονούδης), Μολάς, Κρεββατάς, Σαββίδης, Μαλάκος (73' Κορλός)