Βαθμολογία

Αυτός ο Δωτιέας όταν θέλει μπορεί

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε ο Δωτιέας Αγιάς, μέσα στο Μακροχώρι Ημαθίας, όπου αντιμετώπισε την Ένωση Αποστόλου Παύλου, για τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και πλέον η ομάδα του Νομού μας, ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον της στην κατηγορία, καθώς έχει φτάσει τους 19 βαθμούς.

Το παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν κλειστό, με τους δύο αντιπάλους να δίνουν περισσότερο έμφαση στην άμυνα. Παρ’ όλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Αντωνίου βρήκαν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα και να ανοίξουν το σκορ με τον Τσατσαλίδη στο 44ο λεπτό, μετά από μια κόντρα επίθεση και όμορφη πάσα του Τσιλούλη.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Δωτιέα, είχαν κι άλλες ευκαιρίες να πετύχουν τέρμα, στο 60’, το 74’ και το 82’ με κύριο εκφραστή τον Τσατσαλίδη, ενώ να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις μία φορά την εστία του Μάλτζαρη στο 60ο λεπτό του αγώνα. Τέλος, η νίκη αυτήν έχει μεγαλύτερη αξία για την ομάδα του Δωτιέα, αν αναλογιστεί κανείς ότι η αποστολή αποτελούνταν από 15 μόλις ποδοσφαιριστές, καθώς δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Δωτιέας Αγιάς(Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Ριζούλης, Γούτος, Τσιανάκας, Πετρουζέλης, Καρλιάμπας, Λούγκος(90’+1’ Σιμούλης), Ντακούλας, Τσιλούλης, Λώττας(65’ Τσιρογιάννης), Τσατσαλίδης(77’ Βαλαώρας