Βαθμολογία

«Ήταν λάθος κίνηση της Έλενας...»

O Θάνος Πετρέλης με νέο δίσκο στο ενεργητικό του δίνει συνέντευξη εφ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στην απόφαση της Έλενας Παπαρίζου να συμμετάσχει στην Γιουροβίζιον με την Σουηδία.  «Θα το ήθελα πολύ χωρίς να με ενδιαφέρει τι θέση θα πάρω. Θα ήθελα να πάω γιατί θα ήθελα να δώσουμε ένα μήνυμα με ελληνικό στίχο», λέει στο περιοδικό Hello και καταλήγει: «Όταν ξεκίνησα να κάνω έναν πολυσυλλεκτικό δίσκο άρχισα κι έψαχνα και κάποια άλλα τραγούδια.
Στην πορεία έπεσε στα χέρια μου ένα τραγούδι που έκανε τρομερή εντύπωση, γιατί έχει φοβερό κοινωνικό στίχο. Περιγράφει πράγματα που συμβαίνουν στην σημερινή Ελλάδα.
Η σκέψη μου ήταν ότι αυτό είναι ένα τραγούδι που θα ήθελα κάποια στιγμή, να το πω στην Eurovision», λέει ενώ σχολιάζει και την απόφαση της Παπαρίζου να διαγωνιστεί με την Σουηδία. «Θεωρώ πως ήταν μια λάθος κίνηση της Έλενας. Όταν έχεις διαγωνιστεί με τα χρώματα της πατρίδας σου και μάλιστα έχεις κερδίσει και την πρώτη θέση, δεν υπάρχει λόγος να πας να την ανταγωνιστείς με μια άλλη χώρα. Έστω κι αν πρόκειται για την χώρα της καταγωγής σου».

Πηγή: newspistol.com