Βαθμολογία

Ο Φάνης Γκέκας στη Λάρισα!

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα είναι αυτές τις ημέρες για τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Λαρισαίος διεθνής επιθετικός Φάνης Γκέκας!

Ο αγαπημένος όλων των Λαρισαίων φιλάθλων και όχι μόνο, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά αγαπημένα του πρόσωπα και να ξεφύγει από την καθημερινή ρουτίνα...

Το athleticlarissa.gr και οι συντάκτες του Χρήστος Γκατζούλης και Θάνος Αναστασίου τον συνάντησαν στο κέντρο της πόλης και είχαν την ευκαιρία να τα πούνε για λίγα λεπτά. Ο ίδιος ιδιαίτερα άνετος και με μεγάλη χαρά δέχθηκε να μας μιλήσει για την ζωή του στην Τουρκία την ομάδα του την Κόνιασπορ, αλλά και την ΑΕΛ!

Ο 33χρονος επιθετικός ανήκει από το καλοκαίρι στην Κόνιασπορ και παρά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για πιθανή αποχώρησή του από την ομάδα, ο ίδιος μας είπε πως δεν έχει τέτοιο σκοπό αφού είναι πολύ καλά εκεί και οι συνθήκες δουλειάς τον καλύπτουν απόλυτα. Μάλιστα όπως μας τόνισε η ομάδα με κάποιες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Για την μεγάλη του αγάπη της ΑΕΛ μας είπε πως παρακολουθεί τα τεκταινόμενα της ομάδας και όπως μας ανέφερε, όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται σύμφωνα με τον ίδιο στη νέα χρονιά και τον σχεδιασμό που θα γίνει. Εξάλλου να θυμίσουμε πως όπως έχει τονίσει πάρα πολλές φορές, στην Ελλάδα εάν επιστρέψει στην μόνη ομάδα που θέλει να αγωνιστεί είναι η ΑΕΛ.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Κόνιασπορ, ο ίδιος έχει στο μυαλό του το Μουντιάλ της Βραζιλίας το καλοκαίρι, όπου και θα αγωνιστεί η Ελλάδα και φυσικά ο ίδιος θέλει όσο τίποτα άλλο να είναι εκεί.

Από την πλευρά μας, η συντακτική ομάδα του athleticlarissa.gr του εύχεται υγεία πάνω απ’ όλα, να εκπληρώσει τους στόχους του σε επαγγελματικό επίπεδο και να επιστρέψει κάποια μέρα στην ΑΕΛ…