Βαθμολογία

Η διαιτησία δίχασε τις δύο ομάδες

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΔ Νίκαιας και τον Αχιλλέα Φαρσάλων (1-1) σε ένα ματς που είχε μεγάλη ένταση και πολλά παράπονα από τους γηπεδούχους για την διαιτησία. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, μόλις σημείωσε το γκολ η Νίκαια, οι φίλαθλοι του Αχιλλέα Φαρσάλων εκτόξευσαν μπουκάλια μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κροτίδες. Επίσης υπήρχαν πολλά υβριστικά συνθήματα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το κλίμα ήταν άσχημο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν και λογομαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, μέσα σε ένα πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο, μόλις στο 5’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Νίκαιας Πατέτσιος για χέρι έξω από την περιοχή. Στο 10’ ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα Φαρσάλων Κουτσουκέρας ανέτρεψε τον Καραμπούζη με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι, το οποίο δεν δόθηκε.

Η Νίκαια συνέχισε λοιπόν για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να αγωνίζεται με δέκα παίκτες, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 70’ με τον Ηλία Χριστοδούλου να κάνει το 1-0 με κεφαλιά. Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Χονδρονάσιου, την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντωνιάδης και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Με το σφύριγμα της λήξης δημιουργήθηκε ένταση έξω από τα αποδυτήρια των δύο ομάδων με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμίσουν τα πνεύματα (στο χώρο ήταν και Αστυνομία).

ΑΕΔ Νίκαιας: Πατέτσιος, Γεωργόπουλος, Ανδρέου, Χονδρονάσιος, Ακρίβος, Στατήρης, Καραμπούζης, Σβερκούλης, Μπακαρτζής, Χριστοδούλου (60’ Νούσιος), Γαρυφαλλόπουλος (10’ Γρηγορίου).

Αχιλλέας Φαρσάλων: Κουτσουκέρας, Τλούπας, Μαργαριτόπουλος, Πατσιούρας (75’ Λυμπέρης), Αντωνιάδης, Μακρής (63’ Κλέιντι), Γκατζόγιας (46’ Δημακόπουλος), Τσιανάκας, Τσούλης, Μπένος, Παλιούρας Δ.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Παπαδημητρίου, Αναστασίου Γ.