Βαθμολογία

Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα το Αβέρωφ

Νίκη με σκορ 3-1 πήρε το Αβέρωφ, στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», το απόγευμα της Κυριακής, απέναντι στην Αναγέννηση Καλοχωρίου. Οι γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι στο παιχνίδι, κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, που τους διατήρησε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε όταν στο 33ο λεπτό, ο Μιχαήλ κέρδισε πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να αμφισβητούν την απόφαση του διαιτητή, καθώς θεωρούν, πως η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, ανέλαβε να εκτελέσει ο Βαΐτης, που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αλεξούλη έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, με τον Γιώργο Ελευθέρογλου, που έκανε το 2-0, μετά από σέντρα του Ταρταμπούκα.

Το 3-0, έγινε στο 75ο λεπτό, με τον Ταρταμπούκα από κοντά, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν σε 3-1, στο 83’ με τον Γκουντόλο που σκόραρε με πλασέ.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Γιάννης Αλεξούλης): Κυρανούδης, Μιχαήλ(75’ Μπάρδας Β.), Καφφές Ζ., Ελευθέρογλου Γ., Καψάλης, Μπάρδας Κ., Μητρακούλης, Βαΐτσης, Κίτσιος(90’+3’ Καφφές Σ.), Τσιρβούλης, Ταρταμπούκας(80’ Τσάντζαλης)

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Αποστόλης Έξαρχος): Μαρδάνης, Λιούσκας, Σαμαράς(55’ Δεσπόπουλος), Λίτσιος(62’ Καπετάνι), Κοτρώνης, Σαΐτης, Έξαρχος, Σπυρόπουλος(63’ Γκοντόλος), Σαμπάνης, Μούμος, Μάρκου.