Βαθμολογία

Κουλούρια στην Φαλάνη

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε στην Φαλάνη, ανάμεσα στον Σμόλικα και τον Κεραυνό Παραποτάμου. Το παιχνίδι, δεν παρουσίασε τίποτα ιδιαίτερο από άποψη θεάματος και επομένως το τελικό σκορ, κρίνεται δίκαιο.

Οι γηπεδούχοι, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τον Μπαρούτα, που σε δύο περιπτώσεις, έστειλε την μπάλα άουτ, μέσα από την μικρή περιοχή, στο 25’ και στο 75’ αντίστοιχα.

Από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές, με το νέο πρόσωπο στην ομάδα, που ακούει στο όνομα Άρης Καπετάνιος, να κάνει την διαφορά, καθώς απείλησε σε 3 περιπτώσεις με σουτ την εστία του Γραβάνη, ενώ ένα σουτ που δεν είχε τύχη, δοκίμασε και ο Κουκουτσέλος.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Αντωνίου, Δολιάνης, Κουκούλης, Νεστορίδης, Κολοβός, Τανάγιας Χρ., Μπαρούτας, Πατσής(70’ Κόκρας), Λιάκος(62’ Τσιρόπουλος), Δάσσιος(78’ Ρούμπος).

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Ζυγοροδήμος, Ναΐμ, Νίντο, Καραούλης, Κανταρίνος Θ., Σαΐτης, Δαλακώνης, Κουκουτσέλος, Καπετάνιος, Σερίφης Τρ.(80’ Πάσχος).