Βαθμολογία

Πείσμωσε και πήρε τον βαθμό το Ομορφοχώρι

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση που έγινε στο Ομορφοχώρι, ανάμεσα στην τοπική Δόξα και τον Φαλανιακό, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται αρχικά με 0-2, αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι να βρίσκουν τα ψυχικά αποθέματα και να ισοφαρίζουν.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα, μπήκε γρήγορα μπροστά στο σκορ, με δύο προσωπικά τέρματα του Γωγάκου. Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του Φαλανιακού, στο 25ο λεπτό, τσίμπησε την μπάλα μετά από μπαλιά του Γκόλτσιου, βγήκε στην επίθεση και έκανε το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης, πέτυε και δεύτερο γκολ, όταν με κεφαλιά νίκησε τον Κωνσταντίνου και διαμόρφωσε το 0-2.

Στην συνέχεια όμως, η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη πείσμωσε και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση από το πρώτο κιόλας μέρος, ενώ στην συνέχεια διατήρησε αυτό το σκορ, με αποτέλεσμα να πάρει τον βαθμό.

Στο 37ο λεπτό, ο Βιλανάκης μείωσε με προβολή σε 1-2, ενώ στο 42’ ο Γκόλαντας διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με πλασέ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Οι γηπεδούχοι, έχασαν ευκαιρίες με τους Γκόλαντα, Ραμάι, Βιλανάκη και Μάρκου, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 75ο λεπτό με τον Νίκο Κολοβό.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Μωραΐτης, Γαρυφαλλόπουλος(46’ Μάρκου), Βιλανάκης, Καπετάνιος, Τσακαβίτης, Τζαλαμπύρας, Ανδρώνης(80’ Χριστοδούλου Σ.), Γκόλαντας, Ρουμελιώτης, Ραμάι.

Φαλανιακός(Τάκης Παραφέστας): Βάγιος, Φραγκογούλας(65’ Πανταζής), Φατούρας(65’ Τσέτσιλας), Κολοβός Κ., Γκόλτσιος, Βαρσάμης, Κολοβός Ν., Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος(80’ Καρυώτης), Μανακούσιος Δ., Γωγάκος.