Βαθμολογία

Στραβοπάτημα για την Δήμητρα Γιάννουλης

Δήμητρα Γιάννουλης και Δόξα Αργυροπουλίου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το ισόπαλο (0-0) αποτέλεσμα κατά τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την οποία άνοιξε η αυλαία του 2ου γύρου στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του νομού.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Τα 2 αντίπαλα συγκροτήματα  δεν ικανοποίησαν, με το μέτριο ποδόσφαιρο που έπαιξαν, τους 70 περίπου φιλάθλους, οι οποίοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση, αποδεχόμενοι τόσο εκείνοι πολύ δε περισσότερο οι πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές καθώς και οι πάγκοι των ομάδων, ως δίκαιο το μεταξύ τους αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πίεσαν περισσότερο καθ όλη τη διάρκεια της συνάντησης  τους φιλοξενούμενους, δείχνοντας οι δεύτεροι αρκετά καλά σημεία για τη δύσκολη γι αυτούς συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου καλούνται να δώσουν σκληρή μάχη προκειμένου να ξεκολλήσουν από την άσχημη βαθμολογική θέση, στην οποία μετά από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, περιήλθαν.

Οι πρωτοπόροι των Γ. Μπουρνάκα – Β. Μπακογιάννη δεν βρέθηκαν σίγουρα σε καλή μέρα από τη μια, μην παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα από την άλλη και έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσουν ένα  καλοστημένο σύνολο, που αντανακλά στη θέληση του νέου προπονητή Κ. Τσιάγκου, ο οποίος με 3η συνεχόμενη παρουσία στον πάγκο του Αργυροπουλίου προσπαθεί να εμφυσήσει στους παίχτες του μια διαφορετική φιλοσοφία και νοοτροπία όσον αφορά τις δυνατότητές τους στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

Λιγοστές οι καλές στιγμές στον αγώνα και για τις 2 ομάδες. Σε μια από αυτές, στο 15΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι θεωρώντας ότι ο Τζανέκας ανατράπηκε από τον Τέγο μέσα στην περιοχή της Γιάννουλης, φάση για την οποία ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 32΄ με απευθείας χτύπημα φάουλ από αριστερά του Φατούρα, αποκρούοντας δύσκολα με τις γροθιές ο Μπαχτσιβάνος και στο αμέσως επόμενο λεπτό με σέντρα από δεξιά του Σπανού, βρίσκοντας η μπάλα στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού της εστίας του Αργυροπουλίου.

Στην επανάληψη οι ομάδες μπήκαν πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο με την μεν Γιάννουλη να πιέζει για το γκολ το δε Αργυροπούλι να στέκεται αρκετά καλά, κρατώντας από τη μια μακριά από την περιοχή τους επιθετικούς της Δήμητρας, προσπαθώντας από την άλλη με αντεπιθέσεις να απειλήσει τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν ανοιχθεί σε όλο το γήπεδο, ‘’παρέχοντας χώρο’’ στους φιλοξενούμενους.

Στο 78΄ από μακρινή σέντρα του Φατούρα, ο Μπαχτσιβάνος βγήκε έγκαιρα και αποφασιστικά προλαβαίνοντας τον επερχόμενο Πατσιωτό (στη φάση αυτή σημειώθηκε τραυματισμός του τερματοφύλακα του Αργυροπουλίου με ταυτόχρονη κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της Γιάννουλης).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 85΄ με τον Τσιάγκο να βρεθεί σε θέση τετ α τετ προ του τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλου, χωρίς όμως θετική κατάληξη.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των κ.κ. Τσιτσιρίκα, Τσαπράζη και  Καραγιάννη Χρ. (ο διαιτητής ελέγχεται για τη φάση στο 15΄ που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι).

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Γ. Μπουρνάκας – Β. Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Φατούρας, Μπαρούτας, Κοντοδήμος, Τέγος (80΄  Σουφχάρας), Γεωργούλας (55΄Δαούλας), Μακανίκας (73΄ Χατζημπίρος), Θώμος,  Πατσιωτός, Κοταρέλας, Σπανός.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Κ. Τσιάγκος): Μπαχτσιβάνος Στ., Σκούπρας, Μπαχτσιβάνος Στ., Μασημέρης, Γκαντζούλης, Σουλιώτης, Τσιάγκος (90΄ Τσούτσας Β.), Τσούτσας Απ., Μπούρας (46΄ Γκιόζι), Κόκκορας, Τζανέκας (76΄ Λιούμης).