Βαθμολογία

Νίκη και δεύτερη θέση για τον Ηρακλή Χάλκης

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ηρακλής Χάλκης, αυτήν την φορά απέναντι στον Π.Ο.Ε., τον οποίο κέρδισε με σκορ 0-5 και πλέον φιγουράρει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου και ισοβαθμεί με την Δόξα Βλαχογιαννίου.

Η ομάδα της Χάλκης, ήταν καταιγιστική και κατάφερε μάλιστα να προηγείται με σκορ 0-3 από το πρώτο ημίχρονο. Ο Τζατζάκης άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, για να διαμορφώσει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ο Νίκος Κουσιώρας, με δύο προσωπικά τέρματα, στο 20ο και το 30ο λεπτό αντίστοιχα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τζατζάκης πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα, στο 55ο λεπτό, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Κώστας Κουσιώρας, που διαμόρφωσε το 0-5 στο 75’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Π.Ο.Ε.(Θοδωρής Στεργιάδης): Γκουτζουρέλας, Καλύβας(46’ Κονοτάσιος, 55’ Ντούφας λ.τ.), Βαρνάς Ν., Γιδογιώργος, Τερτζόνι, Κουτσογιάννης, Σισμανίδης, Σεμερτζίδης(65’ Πρέγκα), Καραμάνος, Αθανασέλος, Βαρνάς Σ.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Βογιατζής Σ., Βογιατζής Χρ., Κουσιώρας Κ., Κουσιώρας Ν., Καφφές(65’ Πρίφτης), Αλμυρούλης, Τσίρκας, Παπαδημητρίου(55’ Θυμάκης Κλ.), Τζατζάκης(65’ Δημόπουλος), Τσιλιάκος Γ.