Βαθμολογία

Καταιγιστική η Δόξα Βλαχογιαννίου

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην νέα χρονιά η Δόξα Βλαχογιαννίου, που κέρδισε με το θεαματικό 2-5 τον Αετό Μακρυχωρίου, μέσα στην έδρα του και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να προηγηθούν στο 23ο λεπτό, όταν ο Γκουρομπίνος με όμορφη προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και έκανε το 0-1. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, με αποκορύφωμα μια κεφαλιά του Χρόνη.

Τελικά, κατάφεραν να κάνουν το 1-1 στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 56’ όταν ο Νικούλι μπήκε στην περιοχή με προσωπική ενέργεια, δοκίμασε το σουτ και σκόραρε. Από εκεί και πέρα, η Δόξα ανέβασε στροφές και κατάφερε να μεγαλώσει την διαφορά των τερμάτων.

Συγκεκριμένα, στο ο Κοντοθανάσης, τροφοδότησε τον Λιόλιο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-2 στο 60’, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, σε μια λάθος απόκρουση των αμυντικών του Μακρυχωρίου, σε μια εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση και ανέβασε το σκορ στο 1-3.

Στο 73ο λεπτό, ο Κοντοθανάσης, εκτέλεσε και πάλι ένα φάουλ, με την μπάλα να καταλήγει στον Γκουρομπίνο, που με κεφαλιά την έδωσε στον Ιωαννίδη, που έκανε το 1-4. Στην συνέχεια, το Μακρυχώρι είχε δύο ευκαιρίες για να μειώσει το σκορ, όμως ο Νικούλι δεν τα κατάφερε και στις δύο περιπτώσεις. Τελικά, ο Χριστιανίδης κατάφερε να βρει δίχτυα και να γράψει το 2-4 στο 88ο λεπτό.

Το Βλαχογιάννι όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έτσι ο Γκουρομπίνος έκανε το 2-5, που ήταν και τελικό σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι, είχαν και δύο δοκάρια, με τον Λιόλιο και τον Βάλλα, ενώ να αναφέρουμε ότι με τα χρώματα της ομάδας του Βλαχογιαννίου, αγωνίστηκε και ο 17χρονος Αλεξίου, που επέστρεψε στην ομάδα, μετά από ενάμιση χρόνο, που ήταν στον Ατρόμητο Αθηνών.

Αετός Μακρυχωρίου(Γιώργος Καμάκας): Πουτσιάκας, Χριστιανίδης, Τζίκα, Χρόνης, Τζαμπάζ(70’ Φωλίνας), Γκίκος, Κανάκης, Παπαδημητρίου(80’ Θεμελής), Κυρίτσης(46’ Μπουζώνας), Τέας, Νικούλι.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Βάλλας, Βλιώρας(80’ Σγουραλής), Ιωαννίδης(75’ Δαούλας), Μίσσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Μίσσιος Δ., Αθανασούλης(82’ Φακίτσας Σ.), Γκουρομπίνος.