Βαθμολογία

Έπεσαν σφαίρες για πάρτη της....

Μήπως τελικά έχει έρθει η εποχή που η Ελληνική δισκογραφία πρέπει ν΄αλλάξει; Μήπως αυτά τα πρότυπα που τόσα χρόνια κόβουν χρήμα είναι εδώ και καιρό στάσιμα και τα όρια της παρακμής;...

Στο Ηράκλειο λοιπόν βρέθηκαν πάνω από 2000 άτομα στο κέντρο ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ και η Αμαρυλλίδα αυτό που αντιμετώπισε δε το πίστευε… Της  θύμισε την δεκαετία του 80. Όταν ο κόσμος περίμενε στην ουρά με τις ώρες για να δει την μεγάλη φίρμα. Στην προκειμένη περίπτωση υπεύθυνη του μποτιλιαρίσματος μέσα και έξω από τον χώρο ήταν η Αμαρυλλίς. Και μη βγούν πάλι διάφοροι κομπλεξικοί και πουν ότι ήταν πρωτοχρονιά οπότε είναι λογικό να έχει κόσμο… διότι πολλά μεγάλα μαγαζιά ακόμη και στην Αθήνα δεν άνοιξαν εξαιτίας της κρίσης. Μπράβο της. Μαγκιά της! Όσο για την ίδια; Στέλνει ευχές στο Newspistol σε όλους τους θαυμαστές της.

"Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία, ευτυχία και όρεξη να κάνουμε όμορφα και δημιουργικά πράγματα. Πράγματι αυτό που έζησα στην Κρήτη ήταν μοναδικό. Αγαπάω αυτό το νησί και έχω φίλους και θαυμαστές πιστούς που θέλω κάθε χρόνο να πηγαίνω και να διασκεδάζω μαζί τους" είπε χαρακτηριστικά η πανέμορφη Αμαρυλλίς . Το νέο της κομμάτι σκίζει με την υπογραφή των Θεοφάνους - Παπανικολάου και η ίδια συνεχίζει την μίνι περιοδεία σε Κύπρο και σε επιλεκτικές πόλεις σε όλη την Ελλάδα με ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό. Α μην ξεχάσω και κάτι πολύ ωραίο. Έπεσαν και πολλές μπαλωθιές έξω από το μαγαζί από πολύ φανατικούς Κρητίκαρους που θαυμάζουν την Αμαρυλλίδα.

Πηγή: newspistol.com