Βαθμολογία

Καθ’ όλα νόμιμος ο Βέρτης

Πρωτοχρονιάτικη επίσκεψη αποφάσισε να κάνει η οικονομική αστυνομία σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Ένα από αυτά ήταν και το “Fantasia” που εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία ο Νίκος Βέρτης.

Καθ’ όλα νόμιμος δηλώνει ο Νίκος Βέρτης και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται και ενημερώνουν πως θα κινηθούν νομικά προς όποιον αφήσει να εννοηθεί το αντίθετο. Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση μετά από σχετικό ρεπορτάζ που άφηνε υπονοούμενο πως υπήρχαν κάποιες παραβάσεις:

“Μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε στο νυχτερινό μαγαζί Fantasia live στις 31/12/2013 από εκπροσώπους της οικονομικής αστυνομίας, -και ενώ στο μαγαζί βρίσκονταν 1.200 πελάτες- δεν διαπιστώθηκε καμία φορολογική παράβαση, ελέγχθησαν όλοι οι εργαζόμενοι μέσα στο μαγαζί (περισσότερα από 90 άτομα) και διαπιστώθηκε ότι όλοι ήταν ασφαλισμένοι.

Όσο για τον έλεγχο που έγινε στο χώρο του parking, στο οποίο η επιχείρηση δεν έχει εξαρτημένη σχέση εργασίας (αφού η συνεργασιακή σχέση είναι μέσω δελτίου παροχής υπηρεσιών) βρέθηκαν 2 παρκαδόροι ανασφάλιστοι που δεν αφορούν στην επιχείρηση.

Σχετικά με το συμβόλαιο του καλλιτέχνη Νίκο Βέρτη έχουμε να δηλώσουμε ότι είναι σε ισχύ το συμβόλαιο με ημερομηνία λήξης 31/12/13. Οσο για το νέο συμβόλαιο θα κατατεθεί σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος μέχρι τις 20 Ιανουαρίου στην αρμόδια ΔΟΥ.

Άξιο απορίας είναι το γεγονός πως η οικονομική αστυνομία ενώ γνωρίζει τη νομοθεσία και πως ουδεμία παράβαση νόμου υπήρξε, αφού αν υπήρχε θα έπρεπε να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και του προστίμου, εξέδωσε δελτίο Τύπου δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις ονομάζοντας επιχείρηση και καλλιτέχνη… Γιατί άραγε;

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα κινηθούμε νομικά εναντίον οποιουδήποτε διακινεί ψευδείς και συκοφαντικές -και με ενδεχόμενο δόλο- πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση.”

Καλη χρονια σε όλους μας!

Πηγή: tralala.gr