Βαθμολογία

Α’ ΕΠΣΛ: Θα κρατήσει την διαφορά η Δήμητρα;

Με την έλευση του νέου έτους, ξεκινάει και ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχουμε βγάλει ιδιαίτερα συμπεράσματα, από όλα όσα είδαμε στον πρώτο.

Η πρωτοπόρος Δήμητρα Γιάννουλης, υποδέχεται την Δόξα Αργυροπουλίου, που θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ και ο Φαλανιακός που βρίσκεται δεύτερος ευελπιστεί σε ένα τυχόν στραβοπάτημα της Δήμητρας, που σε συνδυασμό με ένα θετικό αποτέλεσμα δικό του, απέναντι στο Ομορφοχώρι, θα τον βάλει και πάλι στην διεκδίκηση της πρωτιάς.

Ο Απόλλων Λάρισας, υποδέχεται τον Όλυμπο/Μύτικα Καλυβίων, έχοντας το ατού της προσθήκης του Μίμη Τσακμακίδη στο δυναμικό του, ενώ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται στην Μελιβοία, ανάμεσα στον Φιλοκτήτης και τον Ηρακλή Λάρισας.

Σμόλικας και Παραπόταμος, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με στόχο τους βαθμούς που θα τους ανεβάσουν στην κατάταξη, ενώ η Νίκαια φιλοξενεί τον Αχιλλέα Φαρσάλων, που τις τελευταίες αγωνιστικές είναι αρκετά ανεβασμένος. Στην Ελασσόνα θα πάει ο Ηρακλής Χάλκης, για να αντιμετωπίσει τον Π.Ο.Ε., που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στο Μακρυχώρι, το Βλαχογιάννι θέλει να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις.
Τέλος, το πρόγραμμα για την μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Αβέρωφ και Καλοχώρι. Αναλυτικά το πρόγραμμα της Α’ ΕΠΣΛ, καθώς επίσης και οι διαιτητές των αναμετρήσεων σε παρένθεση.

Σάββατο 04/01/2014 (15:00)

Α’ ΕΠΣΛ

Δήμητρα Γιάννουλης-Δόξα Αργυροπουλίου(Τσιτσιρίκας, Τσαπράζης, Καραγιάννης Χ.)

Απόλλων Λάρισας-Όλυμπος/Μύτικας Καλυβίων(Μπουμαρσόπουλος, Χατζηλιώντας, Πιτσαρή)

Φιλοκτήτης Μελιβοίας-Ηρακλής Λάρισας(Κακάνης, Δεληγιάννη Α., Ευστρατίου)

Σμόλικας Φαλάνης-Κεραυνός Παραποτάμου(Τσιτσανούδης, Ακρίβος, Ντούρμα)

Π.Ο.Ε.-Ηρακλής Χάλκης(Αγγελούλης, Μακρής, Τσακνάκη Δ.)

Δόξα Ομορφοχωρίου-Φαλανιακός(Τσιοφλίκη, Νατσιούλας, Μάνος)

Αετός Μακρυχωρίου-Δόξα Βλαχογιαννίου(Γκάγκας, Ζάχος, Νίκζας)

ΑΕΔ Νίκαιας-Αχιλλέας Φαρσάλων(Βλιώρας, Παπαδημητρίου, Αναστασίου Γ.)

ΠΑΟΛ Αβέρωφ-Αναγέννηση Καλοχωρίου(γήπεδο Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης)(Γεωργίου, Αρχοντής, Τσακνάκης)