Βαθμολογία

Λαρισινή μονομαχία στον Πυργετό

Με μια μονομαχία, ανάμεσα σε δύο ομάδες του Νομού μας, συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς ο ουραγός Πυργετός, θα υποδεχθεί στο γήπεδο του τον Μαχητή Τερψιθέας.

Από την μία, η ομάδα του Νίκου Αργυρούλη, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μαζέψει βαθμούς και ελπίζει σίγουρα σε κάτι καλύτερο στο νέο έτος που μας ήρθε. Ο Μαχητής από την άλλη, μέχρι στιγμής πορεύεται καλά, έχοντας συγκεντρώσει 11 βαθμούς, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα μπορούσε να βρίσκεται και ψηλότερα στην βαθμολογία αν δεν είχε σταθεί άτυχος σε ορισμένες περιπτώσεις.

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Δωτιέα Αγιάς, που θα ταξιδέψει ως το Μακροχώρι, όπου και θα τεθεί αντιμέτωπος με την τοπική ομάδα. Ο Δωτιέας, ενισχύθηκε αρκετά κατά την μεταγραφική περίοδο, καθώς απέκτησε τους Λαμπρόπουλο και Νταγιάντα και θέλει σίγουρα κάτι καλό, απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι στιγμής φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, δύσκολο έργο θα έχει και ο Αμπελωνιακός, που θα πάει ως το Βελεστίνο, για να αντιμετωπίσει τον Ρήγα Φεραίο. Η ομάδα του Αμπελώνα, θέλει να κάνει την αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο, αρχής γενομένης από αυτό το παιχνίδι, στο οποίο η νίκη δεν θα βοηθήσει μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά.

Μακροχώρι - Δωτιέας Αγιάς
Δραγάτης (Χαλκιδικής), Κούλα, Ταταρίδης (Μακεδονίας)

Ρήγας Φεραίος - Αμπελωνιακός
Μανούρας Χ., Κουρέντας, Μανούρας Ν. (Τρικάλων)

Πυργετός - Μαχητής Τερψιθέας
Μίσσας, Τζάνης, Κωτούλας (Τρικάλων)