Βαθμολογία

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συνεδρίασε χθες βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Έφη Καραχάλιου, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το  Σαββατοκύριακου 21 και 22 Δεκεμβρίου 2013, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

-Στους εκπροσώπους των ομάδων Σμόλικας Φαλάνης, Αβέρωφ Λάρισας και Πελασγιώτιδα επιβλήθηκε η αυτοδίκαια ποινή της 1 αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού οι ανωτέρω αποβλήθηκαν από τους διαιτητές των αγώνων των ομάδων τους το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

-Στον προπονητή της ομάδας Κεραυνός Παραποτάμου, επιβλήθηκε η αυτοδίκαια ποινή της 1 αγωνιστικής εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού ο ανωτέρω αποβλήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα της ομάδας του, το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

-Στην ομάδα Απόλλων Βρυσιών επιβλήθηκε η ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά οπαδού της, στη διάρκεια του αγώνα της 22/12/2013, με αντίπαλο την ομάδα Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων.

-Στην ομάδα Αναγέννηση Πουρναρίου (υπότροπη) επιβλήθηκε η χρηματική ποινή των 125 ευρώ (κατά συγχώνευση), για τη συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα της 21/12/2013, με αντίπαλο την ομάδα Θερμαϊκός Στομίου.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΜΙΓΔΑΝΗΣ Δ., Φαλανιακός, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΧΑΤΖΗΣ Γ., Δόξα Αργυροπουλίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΕΡΔΙΚΗΣ Σ., Αβέρωφ, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ν., Ηρακλής Χάλκης, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΝΤΟΚΟΣ Χ., Δολιχιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΕΛΑ Β., Τοξότης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΙΚΕΡΤΖΗΣ Δ., Ολυμπιακός Χειμαδίου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ Π., Ατρόμητος Δασοχωρίου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΔΟΝΟΣ Α., Λάρισα 2012, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΑΓΚΟΓΚΟΣ Ι., Όλυμπος Καρυάς, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΤΣΙΑΒΑΣ Δ., Πελασγιώτιδα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι., Αστήρ Ν. Περιβολίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Κ., Ιπποκράτης, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΑΡΛΕΤΟΣ Δ., Έλαφος Αγιάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.