Βαθμολογία

Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά Πόλο «Αν. Μαυρογιάννης»

Με επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά Πόλο "Αν. Μαυρογιάννης" που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Λ. στις 28 και 29 Δεκεμβρίου. Με τη συμμετοχή του Ηρακλή του Ιωνικού και του ΟΕΑΝΑ Βόλου στις γυναίκες και της Λαμίας και της Νίκης Βόλου στους άνδρες έγιναν 8 αγώνες με αισιόδοξα μηνύματα για την ομάδα του Ν.Ο.Λ που είχε μια παρά πολλή καλή παρουσία.

Άνδρες και γυναίκες δυο ομάδες αποτελούμενες από παιδιά της πόλης μας και τις υποδομές του Ν.Ο.Λ. έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να κερδίσουν παιχνίδια και εντυπώσεις.

Η ομάδα ανδρών το Σάββατο το απόγευμα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση νίκησε τη ΝΕ Λαμίας με σκορ 12-7.Την επόμενη ημέρα το απόγευμα κατάφερε και πάλι να νικήσει τη Νίκη Βόλου με σκορ 14-10.Και τα δυο αυτά παιχνίδια ήταν σημαντικά για την ομάδα του Ν.Ο.Λ. και για τον προπονητή Άγγελο Μερκουριάδη ώστε να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την μελλοντική πορεία της ομάδας. Το σημαντικό είναι ότι έμειναν όλοι ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση με τις φιλοξενούμενες ομάδες να αποδίδουν τα εύσημα στον Ν.Ο.Λ.

Σε συνέχεια της προσπάθειας που γίνεται για καλύτερη προετοιμασία της ομάδος η γυναικεία και παιδική ομάδα του Ν.Ο.Λ θα μεταβεί στην Αυστρία όπου θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά στο Γκρατς.

Παράλληλα η ομάδα των νέων ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 11 και 12 Ιανουαρίου και καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της.