Βαθμολογία

Η επανασύνδεσή της με τον Σαμαρά

Η Ελένη Φουρέιρα είναι και πάλι με τον Γιώργο Σαμαρά και δείχνει τρισευτυχισμένη. Η γλυκιά Ελένη μίλησε σε πρωινή εκπομπή για την επανασύνδεσή τους, αλλά και για την καταγωγή της.

«Με τον Γιώργο είμαστε μαζί. Είναι δύσκολο με την απόσταση, αλλά αν θες γίνεται. Περνάμε ώρες στα τηλέφωνα! Πολλές ώρες, ατελείωτες. Δεν είναι ότι θα με πάρει τηλέφωνο πολλές φορές, αλλά μπορεί να μιλάμε τέσσερις ώρες συνεχόμενα» παραδέχτηκε η τραγουδίστρια μιλώντας στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Και συνέχισε: «Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για τη σχέση μου, αλλά επειδή είμαι στον χώρο δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να λέω πως δεν ισχύει και λοιπά. Θα ήταν αστείο! Αλλά δεν μου είναι εύκολο να αναφέρομαι σε όλο αυτό», ενώ συνέχισε:

«Κάποια πράγματα είναι να συμβούν. Εκεί που λες “δεν θα ξαναερωτευτώ ποτέ”… Πολλές φορές λόγω του φόρτου της δουλειάς, θες να ερωτευτείς, να κάνεις πράγματα και δεν προλαβαίνεις».

Όσο για την πρώτη τους γνωριμία: «Παλαιότερα ήμασταν έναν χρόνο μαζί. Μείναμε έξι χρόνια χωριστά, αλλά νομίζω όταν δεν έχει κάνει τον κύκλο της η σχέση, κάπου ξαναβρίσκεστε. Το πρώτο βήμα για την επανασύνδεση το έκανε ο Γιώργος. Όταν ένας άντρας θέλει κάτι πολύ, μπορεί να το καταφέρει. Και αυτό το έχει ο Γιώργος! Ό,τι θέλει, το καταφέρνει», είπε και συνέχισε: «Στα χαρακτηριστικά του που μου αρέσουν πάρα πολύ είναι πως αυτό που θέλει, μπορεί και το καταφέρνει. Του πήρε χρόνια για να με κατακτήσει. Ο Γιώργος μου βγάζει πολλά συναισθήματα και για το μέλλον».

Τέλος, αναφερόμενη στην καταγωγή της είπε: «Το να σε εμποδίσει κάτι τέτοιο να κάνεις καριέρα είναι ανόητο! Δεν είπα ψέμα ποτέ, απλώς υπήρχαν στιγμές που θεώρησα ότι δεν είναι σωστό να ασχολούνται με κάτι άλλο, εκτός από αυτό που κάνω εγώ και νομίζω ότι το χειρίστηκα πάρα πολύ σωστά. Θεωρώ ότι εδώ είναι η χώρα μου. Εδώ μεγάλωσα δεν ξέρω άλλη γλώσσα».

Πηγή: zougla.gr