Βαθμολογία

Μούσα Ποκόνγκ, το κερασάκι στην τούρτα…

Στην τελική ευθεία έχει περάσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Τυρνάβου ενόψει και της έναρξης του δεύτερου γύρου. Η ομάδα του νομού μας συγκέντρωσε μέχρι στιγμής 20 βαθμούς, πραγματοποιώντας μια πάρα πολύ καλή παρουσία σε όλα τα επίπεδα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η βαθμολογική συγκομιδή, σε συνδυασμό με την εικόνα της ομάδας στα περισσότερα παιχνίδια έχει κάνει όλους στην διοίκηση να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και είναι αλήθεια πως κανείς δεν φανταζόταν το καλοκαίρι πως η ομάδα θα τα πάει τόσο καλά, εξασφαλίζοντας μάλιστα κατά 80% από τώρα την παραμονή της στην κατηγορία.

Μάλιστα το καλοκαίρι, αρκετά δημοσιεύματα, καθώς και σχόλια πολλών ανέφεραν πως ο Τύρναβος, μαζί με κάποιες άλλες ομάδες, όπως ο Βατανιακός και η Ζάκυνθος είναι πρώτα φαβορί για να υποβιβαστούν. Σχετικά με την περίπτωση του Τυρνάβου κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει.

Το κερασάκι στην τούρτα…

Μετά την απόκτηση του Καραμανλή και του Κανούλα, η ομάδα αναμένεται να κάνει άλλη μια μεταγραφή που θα είναι και η τελευταία. Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr, η ομάδα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 25χρονο Καμερουνέζο Μούσα Ποκόνγκ ο οποίος έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του από την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών. Αγωνίζεται δεξιά και αριστερά στην επίθεση και αν τελικά αποκτηθεί θα είναι μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη.

Αποχωρούν δύο…

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Λαρισαίος επιθετικός Σωκράτης Ευαγγέλου ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα αφού όπως τόνισε ο ίδιος θέλει να πάει κάπου να παίξει. Αναμένεται λοιπόν να επιστρέψει στον Εργοτέλη και από εκεί να βρει κάποια ομάδα που θα είναι κοντά στην Κρήτη με στόχο φυσικά να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Επίσης παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος ο οποίος δεν αγωνίστηκε αρκετά…