Βαθμολογία

Τσέλσι: Προς αποχώρηση ο Εσιέν

Ο μάνατζερ του Μίκαελ Εσιέν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη ο πελάτης του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Πολύ πιθανή είναι η αποχώρηση του Μίκαελ Εσιέν από την Τσέλσι τις επόμενες ημέρες. Ο μάνατζερ του 31χρονου διεθνούς, Φαμπιάν Πιβετό, με δηλώσεις του στα Μέσα της Γαλλίας υποστήριξε πως ο πελάτης του δεν αποκλείεται να αλλάξει ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Ο Εσιέν μπορεί να αποχωρήσει το χειμώνα από την Τσέλσι. Αρκετές ομάδες της Ευρώπης που παίζουν στο Champions League έχουν ενημερωθεί για την κατάστασή του και όλα θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο δεκαήμερο», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Ο Εσιέν δεν ήταν στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για το Champions League και έτσι μπορεί να παίξει με κάποιον άλλο σύλλογο». Αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μπαστιά, ξεκαθάρισε:

«Πρέπει να σταματήσει αυτό. Ο Εσιέν παίζει σε ία μεγάλη ομάδα. Στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας μόνο οι Παρί Σεν Ζερμέν και Λιόν θα τον ενδιέφεραν. Όχι η Μπαστιά ή η Σοσό. Με όλο το σεβασμό πάντα. Απλά δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του», ξεκαθάρισε.