Βαθμολογία

Φιλική νίκη της ΑΕΛ στον Αμπελώνα

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε η ΑΕΛ, το απόγευμα της Δευτέρας, στο γήπεδο του Αμπελώνα όπου αντιμετώπισε τον Αμπελωνιακό, σε φιλική αναμέτρηση, προπονητικού χαρακτήρα, όπως συνηθίζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι τεχνικοί των δύο ομάδων, είχαν την ευκαιρία να δουν ποδοσφαιριστές, που μέχρι στιγμής δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ από την πλευρά της η ΑΕΛ, συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας, από τα τμήματα υποδομής των «βυσσινί».

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα της ΑΕΛ, να σημειωθεί πως το πέτυχε ο Αγρόδημος, λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι και συγκεκριμένα, στο 87ο λεπτό της συνάντησης, με σουτ, διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό 0-1 υπέρ της Βασίλισσας.

Αμπελωνιακός(Δημήτρης Καπετανόπουλος): Παπαδόπουλος Β., Πασχαλίδης, Γκαμπέτας, Χατζούλης, Μαυρίδης, Ρόκα, Κούρο, Αλεξανδρής, Κακαβίτσης, Μούργκας, Κόκκινος.

Επίσης αγωνίστηκαν: Βασιλιάδης, Παπανδρέου, Πολύζος, Βραζιτίκος, Φλέγγας, Τρούκης, Μούργκας.

ΑΕΛ(Γιώργος Στράντζαλης): Καρακούτσης, Βοσκόπουλος, Κορομηλάς, Αγτζίδης, Μεμάι, Αγρόδημος, Πάνος, Πατινιώτης, Τζουμάκης, Γαρυφαλλόπουλος, Ανδριόπουλος.

Επίσης αγωνίστηκαν: Παπαγιάννης, Μακρής, Τσουμακίδης, Μαστακούλης, Μακροβασίλης, Μπόντε, Δίχρης, Βαλαώρας, Βαγενάς, Σπύρου, Τσιούτσιας.