Βαθμολογία

Καραμανλής: «Χαρούμενος που ήρθα στον Τύρναβο»

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Τυρνάβου και πρώτο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Καραμανλής είχε το Σάββατο το μεσημέρι την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα χρώματα του Τυρνάβου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Πρόκειται σίγουρα για ένα πολύ καλό παίκτη (αγωνίζεται στόπερ και δεξί μπακ) που με την εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Μάλιστα μετά το τέλος της προπόνησης δέχθηκε με χαρά να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στο athleticlarissa.gr, όπου και αναφέρθηκε με πολύ κολακευτικά λόγια για τη νέα του ομάδα.

Για την μεταγραφή του στον Τύρναβο: «Νιώθω πολύ χαρούμενος για την μετακίνησή μου στον Τύρναβο. Οι άνθρωποι μου δείξανε το πόσο οικογενειακό είναι το κλίμα στην ομάδα και μπόρεσα να το καταλάβω από την πρώτη προπόνηση κιόλας και σε τόσους δύσκολους καιρούς άνθρωποι που προσφέρουν στον ελληνικό αθλητισμό, πρέπει να ανταμείβονται και η προσπάθεια τους να συνεχιστεί και να μην τα παρατήσουν».

Για το τι εικόνα είχε για την ομάδα: «Την ομάδα την παρακολουθούσα γιατί παίζανε αρκετοί φίλοι μου, όπως ο Τέλλος, ο Κουρτσεσιώτης, ο Βαγγελή. Είχα πολύ καλή εικόνα, τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου τυχαία και ελπίζω να δώσω και εγώ ότι μπορώ για να πετύχουμε κάτι παραπάνω».

Για την παρουσία του Άγγελου Διγκόζη, πόσο ρόλο έπαιξε για να έρθει στον Τύρναβο:«Έπαιξε μεγάλο ρόλο, με τον κ. Διγκόζη συνεργαστήκαμε πέρυσι στην Παναχαϊκή, τον γνώριζα με γνώριζε, θέλησε να έρθω και εγώ ακολούθησα γιατί ήξερα τι άνθρωπος είναι και η ομάδα σε τι κατάσταση είναι σα σωματείο, αλλά και στη βαθμολογία που τα πηγαίνει πολύ καλά».

Για τον δεύτερο γύρο και το πρώτο ματς με τον Βατανιακό: «Πρέπει να κοιτάξουμε ένα – ένα τα παιχνίδια, πρώτα το παιχνίδι του Βατανιακού, να μην λέμε μεγάλα λόγια, ταπεινά με σκυμμένο κεφάλι, να προσπαθούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».