Βαθμολογία

Σε ρυθμούς… μπάσκετ ο Τύρναβος!

Η μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου για τον Τύρναβο διαφοροποιήθηκε με αφορμή την κακή κατάσταση των γηπέδων λόγω της έντονης βροχόπτωσης που προηγήθηκε.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Διγκόζης με τους συνεργάτες του αποφάσισαν η προπόνηση να διεξαχθεί στο κλειστό του μπάσκετ. Εκεί οι παίκτες αφού έκαναν ένα χαλαρό ζέσταμα στην αρχή, στη συνέχεια χωρίστηκαν σε ομάδες για να παίξουν… μπάσκετ! Το γέλιο ήταν αρκετό, όπως και τα πειράγματα σε μια προπόνηση που μάλλον άρεσε στους παίκτες, αφού ξέφυγαν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Πρώτη προπόνηση και για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Δημήτρη Καραμανλή. Αύριο ο Τύρναβος θα δώσει φιλικό παιχνίδι στις 15:00 στην Τσαριτσάνη κόντρα στον τοπικό Οικονόμο.

*Στην προπόνηση βρέθηκε και ο γιος του Άγγελου Διγκόζης, Νικόλας που όπως φάνηκε αναμένεται να ακολουθήσει το επάγγελμα του πατέρα του!

Έφυγε ύστερα από δική του επιθυμία…

Ο νεαρός Γιάννης Αντωνόπουλος, αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια με την ομάδα του Τυρνάβου. Τη φετινή χρονιά δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής (στη θέση που αγωνίζεται αποκτήθηκαν το καλοκαίρι έμπειροι παίκτες) και μετά από δική του επιθυμία, αποχώρησε από την ομάδα αφού όπως τόνισε στη διοίκηση (δεν στάθηκε εμπόδιο στην απόφασή του) θέλει να πάει κάπου να παίξει.
Μάλιστα το Σάββατο το μεσημέρι βρέθηκε στο γήπεδο του Τυρνάβου, μάζεψε τα προσωπικά του αντικείμενα, αποχαιρέτησε παίκτες και τεχνικό τιμ και έφυγε. Οι πληροφορίες μας αναφέρουμε πως πιθανότατα να αγωνιστεί από τη νέα χρονιά στην ομάδα της πόλης του, την Λαμία που είναι στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.