Βαθμολογία

Φιλική νίκη του Μαχητή

Νίκη με σκορ 1-5 πήρε ο Μαχητής Τερψιθέας, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Φαλάνη, απέναντι στον Φαλανιακό. Ο Μαχητής, ήταν καλύτερος, ενώ ο προπονητής της ομάδας, κύριος Νίκος Σταυροθεόδωρος, είχε την ευκαιρία να δει και κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Φαλάνης, δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση, λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών, ωστόσο, αυτό δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές του Μαχητή, που κατάφεραν να πετύχουν πέντε γκολ.

Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, αναδείχτηκαν οι Μπουροζίκας, Νικούλι, Μαλάκος, Κουρούκας και ο Κυριάκος με πέναλτι, ενώ οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να μειώσουν στο 40ο λεπτό, πρόσκαιρα σε 1-3, με τον Παύλου. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να παίζουν μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

Φαλανιακός(Τάκης Παραφέστας): Βάγιος, Παύλου, Φραγκογούλας, Κολοβός Κ., Κολοβός Ν., Φατούρας, Βαρσάμης, Τριτόπουλος, Σαχίνι, Καρυώτης, Μανακούσιος Δ.

Επίσης αγωνίστηκαν: Ιγγλέζος, Γωγάκος, Πανταζής, Σακελαρίου, Καρανάσιος.

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Κρίτσας, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουροζίκας, Φλώρος, Νικούλι, Κυριάκος, Μαλάκος, Σαββίδης, Κρεββατάς.

Επίσης αγωνίστηκαν: Κουρδής, Βλησαρούλης, Μπαλαμώτης, Παυλόπουλος, Ντονούδης, Τσιτουρτζής, Κουρούκας, Κορλός.