Βαθμολογία

Μετ’ εμποδίων η προπόνηση της ΑΕΛ

Ολοκλήρωσε επί της ουσίας την προετοιμασία της η ΑΕΛ την Παρασκευή το απόγευμα για το παιχνίδι της προημιτελικής φάσης με την Κοζάνη που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 17:30 εκτός έδρας. Να θυμίσουμε πως η αναμέτρηση είναι νοκ – άουτ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αύριο Σάββατο θα γίνει ένα πρωινό χαλάρωμα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Κοζάνη και εκεί θα διανυκτερεύσει.

Να θυμίσουμε πως η προπόνηση της Παρασκευής διεξήχθη στα γήπεδα «Γεώργιος Μητσιμπόνας», με την προπόνηση να ξεκινά στις 17:00, ώστε να μπούνε οι παίκτες σε συνθήκες αγώνα, υπό το φως των προβολέων.

Τα απρόοπτα δεν έλειψαν όμως! Το πρώτο τέταρτο περίπου της προπόνησης, είχε τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και διεξήχθη στο γήπεδο Α’, στη συνέχεια οι παίκτες πέρασαν στο γήπεδο Β’ (είναι σε καλύτερη κατάσταση), όπου και άναψαν οι προβολείς.

Αξίζει να τονίσουμε πως το τοπίο ήταν αρκετά ομιχλώδες και εκεί που η προπόνηση πήγαινε να ξεκινήσει και ουσιαστικά να περάσει στο κομμάτι της τακτικής, έπεσε η τάση του ρεύματος στην περιοχή του Αλκαζάρ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθόλου καλή ορατότητα.

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Γιώργος Στράντζαλης αποφάσισε να βάλει τους παίκτες του να κάνουν ορισμένα σπριντάκια για να μην «κρυώσουν». Μετά από περίπου δέκα λεπτά το ρεύμα επανήλθε και έτσι η προπόνηση συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα απρόοπτα.

Στα ευχάριστα το γεγονός πως όλοι οι παίκτες είναι στα πλάνα του τεχνικού της ΑΕΛ, όπου αύριο το πρωί θα αποφασίσει για τους «εκλεκτούς». Τέλος να αναφέρουμε πως την προπόνηση παρακολούθησε και ο γενικός διευθυντής της ομάδας κ. Νίκος Γαλανακόπουλος.