Βαθμολογία

Στόπερ, χαφ και σέντερ φορ…

Επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου στις προπονήσεις και ουσιαστικά ξεκίνησαν και την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα 5/1 με τον Βατανιακό εκτός έδρας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Διγκόζης μπορεί να ξεκίνησε να σχεδιάζει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς, αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι η μεταγραφική ενίσχυση. Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr, θα αποκτηθούν συνολικά τρεις ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να βοηθήσουν το υπάρχον ρόστερ μέχρι και το φινάλε της χρονιάς.

Στόπερ, χαφ και σέντερ φορ οι θέσεις που θέλει να ενισχυθεί ο Τύρναβος. Σχετικά με την περίπτωση του στόπερ έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ πως πρώτος στόχος είναι ο Δημήτρης Καραμανλής από την Παναχαϊκή, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. Για το χαφ (δεξί ή αριστερό), μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Ζυγκερίδη, η ομάδα θα αποκτήσει και γι’ αυτή τη θέση παίκτη, ώστε να καλυφθεί το κενό.

Τέλος, σχετικά με την απόκτηση φορ, εξετάζονται περιπτώσεις και από Ελλάδα αλλά και από εξωτερικό χωρίς όμως για την ώρα να έχει παρθεί κάποια απόφαση. Το σίγουρα είναι πως στον Τύρναβο δεν βιάζονται…