Βαθμολογία

Eπέστρεψε στην Αθήνα ο Μιχάλης Λιάπης

Tελικά τα... κατάφερε ο Μιχάλης Λιάπης. Βρήκε εισιτήριο και επέστρεψε στην Ελλάδα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία επιστροφής του στις 2 Ιανουαρίου. Γύρω στις 11 το πρωί προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά από ένα εννιαήμερο στην εξωτική Μαλαισία.

Πληροφορίες από τη Δευτέρα κιόλας ήθελαν τον πρώην υπουργό να έχει ακυρώσει το εισιτήριο επιστροφής από την Κουάλα Λουμπούρ που είχε βγάλει για τις 2 Ιανουαρίου και να αναζητά εισιτήριο για να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα.

Οπως φαίνεται τα κατάφερε αφού πληροφορίες τον θέλουν να προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης.

Η επίσπευση της επιστροφής του πιθανότατα συνδέεται με τη δίκη του που έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου. Προφανώς οι δικηγόροι του κ. Λιάπη τον συμβούλευσαν να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό και να δώσε το παρόν στη δίκη που θα γίνει τη Δευτέρα, μετά και την κατακραυγή κατά του πρώην υπουργού αφενός λόγω του ότι συνελήφθη να οδηγεί το ανασφάλιστο τζιπ του στο οποίο είχε τοποθετήσει πλαστές πινακίδες για να γλιτώσει τους φόρους και αφετέρου για την επιλογή του να μην παραστεί στο αυτόφωρο, δηλώνοντας ασθένεια, κάτι το οποίο δεν τον εμπόδισε να ταξιδέψει εννιά ώρες αεροπορικώς ως την Κουάλα Λουμπούρ όπου απόλαυσε επί εννιά ημέρες τις χλιδάτες διακοπές του με μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη.

Πηγή: iefimerida.gr