Βαθμολογία

Με το μυαλό στη μεταγραφική ενίσχυση…

Η ομάδα του Τυρνάβου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2013 με νίκη κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου και έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη είναι αυτή τη στιγμή σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ και έχει κερδίσει σίγουρα τις εντυπώσεις με την παρουσία του. Καλό ποδόσφαιρο, θετικά αποτελέσματα, χαμηλοί τόνοι απ’ όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στοιχεία που βγάζουν «υγεία» για μια ομάδα που αποτελεί παράδειγμα στη σημερινή δύσκολη εποχή που ζούμε.

Διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές ξεκουράζονται αυτές τις μέρες και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει οριστεί για την Παρασκευή το μεσημέρι, όταν και σιγά – σιγά όλοι θα αρχίσουν να σκέφτονται το ματς με τον Βατανιακό εκτός έδρας, όπου θα είναι και το πρώτο για τον δεύτερο γύρο. Αυτό που ενδιαφέρει τώρα την ομάδα είναι να γίνουν κάποιες μεταγραφές (όχι πολλές) ώστε να διορθωθεί η εικόνα της ομάδας σε κάποιες θέσεις που το έχει ανάγκη.

Προτεραιότητα αποτελεί για τον τεχνικό της ομάδας η απόκτηση ενός ικανού επιθετικού. Γι’ αυτή την περίπτωση εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις από Ελλάδα και εξωτερικό χωρίς όμως να βιάζονται να κλείσουν κάποιο παίκτη.

Η διοίκηση αλλά και το τεχνικό τιμ θέλουν να εντάξουν έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να βοηθήσει στο γκολ, χωρίς όμως να γίνουν οι μεγάλες οικονομικές υπερβάσεις. Επί της ουσίας λοιπόν θα κινηθούν σε λογικά πλαίσια όπως και στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Επίσης ο Τύρναβος θέλει να εντάξει στο δυναμικό του και τον Δημήτρη Καραμανλή από την Παναχαϊκή. Ο 27χρονος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο του Τυρνάβου, μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές και στους «κυανέρυθρους» υπάρχει αισιοδοξία πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει σύντομα θετική κατάληξη.