Βαθμολογία

Ενδιαφέρει την Ατλέτικο ο Ρομπέρτο

Οι εμφανίσεις του Ρομπέρτο με τον Ολυμπιακό, ειδικότερα στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως είναι φυσικό, δεν πέρασαν απαρατήρητες. Μάλιστα, ήδη στην Ισπανία, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον αντικαταστάτη του Κουρτουά στην Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γίνεται λόγος για «μονομαχία» του Ισπανού τερματοφύλακα του Ολυμπιακού με τον Φρέιζερ Φόρστερ της Σέλτικ. Είναι δεδομένο, πως στην Ατλέτικο θα ήθελαν τον Ρομπέρτο το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως δεδομένη είναι και η επιθυμία των «ερυθρόλευκων» είτε να παρατείνουν τον δανεισμό του παίκτη, είτε ακόμα και να τον αποκτήσουν. 

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα που κάνουν την εμφάνισή τους, από την Ισπανία, τις τελευταίες μέρες, παρουσιάζουν τον Ισπανό γκολκίπερ ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Τίμπο Κουρτουά. Το ερχόμενο καλοκαίρι, εξάλλου, ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Τσέλσι και θα επιστρέψει στην Αγγλία. 

Τέλος, ερωτηματικό αποτελεί και η στάση του ίδιου του παίκτη, ο οποίος δείχνει να περνάει πολύ καλά στη χώρα μας και να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει παραπάνω στην Ελλάδα.

Πηγή: sport-fm.gr