Βαθμολογία

Αχιλλέας Παπαρσένος: «Ο Μαχητής ξέρει να μάχεται…»

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αχιλλέας Παπαρσένος

Ο Μαχητής Τερψιθέας δίνει τη δική του ξεχωριστή μάχη για την παραμονή στην Γ’ Εθνική ως νεοφώτιστη ομάδα που είναι. Η αλήθεια είναι πως μετά το νίκη επί του Αμπελωνιακού, κανείς δεν φανταζόταν πως θα χαθεί το ματς στην έδρα τους ξανά με τον Αχιλλέα Δομοκού και με τον τρόπο που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αυτή τη στιγμή όπως τόνισε στο athleticlarissa.gr ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αχιλλέας Παπαρσένος, η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Βρεθήκαμε στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (24/12) στο γήπεδο του Μαχητή, την ώρα που γινόταν η τελευταία προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα.

Αισιοδοξία, αλλά και πολλά παράπονα από τον πρόεδρο…

Ο κ. Παπαρσένος σχετικά με την πορεία της ομάδας μας είπε: «Όλοι οι παίκτες του Μαχητή αν και είναι νέα παιδιά δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να πάρουν και το αποτέλεσμα.

Μέχρι στιγμής αν και η θέση της ομάδας είναι κατώτερη του αναμενομένου, τίποτα δεν έχει χαθεί και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό για να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Ξέρουμε ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο, το κάθε παιχνίδια θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με διαφορετικό τρόπο και να παλεύουμε για να το κερδίσουμε.

Εύχομαι και στις άλλες ομάδες του νομού, να έχουν επιτυχίες και εγώ από την πλευρά μου ως πρόεδρος της ομάδας αλλά και όλη η διοίκηση καθώς και οι παίκτες δεν θα παραδώσουμε τα όπλα αμαχητί».

Στη συνέχεια μας έκανε λόγο για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πολλά χρόνια η ομάδα σχετικά με την έλλειψη κερκίδων στο γήπεδο. Μας είπε χαρακτηριστικά ότι είναι η μοναδική ομάδα από τις 95 στην κατηγορία όλη, που δεν έχει κερκίδες! Σαν διοίκηση έκαναν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε ακόμη λύση. Η διοίκηση μάλιστα έχει αναγκαστεί να τοποθετεί στα μας, πλαστικές καρέκλες για να βολευτεί κατά κάποιο τρόπο ο κόσμος στα παιχνίδια.

Αν πραγματικά έστω και τώρα μπορέσουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα στους ιθύνοντες (να το κοιτάξουν ακόμη πιο σοβαρά) και να πράξουν το αυτονόητο… Στον επίλογο της κουβέντας μας, ο πρόεδρος του Μαχητή μας έδωσε το μήνυμα ότι ο Μαχητής ξέρει να μάχεται…

Εικόνες από την προπόνηση του Μαχητή την Τρίτη (25/12) υπό τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Σταυροθεόδωρου