Βαθμολογία

Ο Στεργίδης επέστρεψε στην Παναχαϊκή

«1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές  και το υπαλληλικό προσωπικό ευχόμαστε σε όλους τους οπαδούς μας, σε όλους τους Αχαιούς αλλά και σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. 

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι απέκτησε από την Αναγέννηση Γιαννιτσών με συμβόλαιο 2,5 ετών, τον Λυμπέρη Στεργίδη. Ο Λυμπέρης Στεργίδης είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται σαν περιφερειακός κυνηγός. Ο Λυμπέρης Στεργίδης έχει 110 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στον πρώτο γύρο στην Αναγέννηση Γιαννιτσών έπαιξε στα 11 από τα 13 παιχνίδια όπου και έβαλε 3 γκολ στα παιχνίδια με την Καρδίτσα, την  Καβάλα και τον Εθνικό Γαζώρου κάνοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να έρθει σε ενδιαφέρον και ομάδα Super League. Ο Λυμπέρης Στεργίδης είναι από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της Παναχαϊκής με την οποία κατά την περίοδο 2009-2010 είχε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

3) Τη λύση των συμβολαίων τους, αφού προηγουμένως εξοφλήθηκαν, υπέγραψαν οι ποδοσφαιριστές Λαζαρίδης και Καραμανλής.

4) Μεταγραφή για ομάδα του Αζερμπαϊτζάν ζήτησε ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, Mario Bozic. Ο προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Νίκος Παπαδόπουλος δεν έχει αντίρρηση να γίνει αυτή η μεταγραφή αρκεί ο αντικαταστάτης του να είναι το ίδιο ποιοτικός παίκτης αλλά και πιο ταχύς.

5) Τα διαδικαστικά απομένουν για τη λύση των συμβολαίων τους με την ΠΑΕ Παναχαϊκή για τους Παληγέωργου, Γεωργίου και Villarerejo.

6) Την λύση του συμβολαίου με τον Μάρκο Μαραγκουδάκη θα επιδιώξει η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ο ποδοσφαιριστής έχει εισπράξει μέχρι τώρα 17.750,00 ευρώ και έχουν πληρωθεί και τα ενοίκια βάσει του συμβολαίου του. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προσπαθεί να διαπραγματευτεί μαζί του το υπόλοιπο της οφειλής προς εκείνον και ελπίζουμε να υπάρχει καλή θέληση και από τη μεριά του ποδοσφαιριστή ώστε να μην υπάρξει δικαστική αντιπαράθεση. 

7) 22 κολόνες προβολέων φωτισμού τοποθετούνται σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην Εγλυκάδα.

8) Επανασπορά και συντήρηση στον χλοοτάπητα τόσο του προπονητικού κέντρου όσο και του Παμπελοποννησιακού Σταδίου έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί από τον αρμόδιο υπάλληλο της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Νάτση Αηδόνη.

9) Στην αγορά προκατασκευασμένου κτιρίου 300 τ.μ. για το προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας προχωράει η ΠΑΕ Παναχαϊκή».