Βαθμολογία

Η ΑΕΛ έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο

Συναισθανόμενη τη μεγάλη κοινωνική της ευθύνη -που απορρέει από την άμεση σύνδεσή της με την πόλη της Λάρισας - η ΑΕΛ, από την αρχή της σεζόν, επιδιώκει να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της όσους συνανθρώπους μας το έχουν ανάγκη και μέσα από μια σειρά δράσεων να δίνει το παράδειγμα της ευαισθητοποίησης και της αλληλεγγύης.

Μέσα στην ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι μέρες των Χριστουγέννων, η ΑΕΛ επέλεξε να επισκεφθεί δύο ιδιαίτερες κοινωνικές ομάδες για να στείλει μήνυμα συμπαράστασης, με την ευχή να γίνει πράξη από όλους μας όχι μόνο στις γιορτές, αλλά κάθε μέρα του χρόνου.

Η αρχή έγινε από το Κέντρο Αποκατάστασης «Αρωγή»  στη Νίκαια, όπου αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας μας επισκέφθηκε συνανθρώπους μας όλων των ηλικιών, που δίνουν τον δύσκολο προσωπικό τους αγώνα για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να βελτιώσουν την ποιότητα την καθημερινής τους ζωής. Τα αναμνηστικά δώρα, η ανταλλαγή ευχών, και - πάνω απ' όλα - η ανθρώπινη επαφή δημιούργησαν ένα κλίμα έντονων συναισθημάτων, όπου συνυπήρχαν η χαρά και η συγκίνηση.

Εξίσου συγκινητική ήταν και η ατμόσφαιρα στο Γηροκομείο Λάρισας, όπου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, στους οποίους μοίρασαν γλυκά και ευχές. Τα θερμά λόγια του Ηλία Κυριακίδη, ο οποίος μίλησε εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτύπωσαν απόλυτα το μήνυμα της ΑΕΛ για την ανάγκη να νοιαστούμε ειλικρινά και να αγκαλιάσουμε με ζεστασιά μια ιδιαίτερα ευαίσθητη κοινωνική ομάδα.