Βαθμολογία

Ανακοίνωση ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Λ. ΑΒΕΡΩΦ έπειτα από τέσσερα χρόνια, από την επαναδραστηριοποίηση δηλαδή του Σωματείου κι εντεύθεν, αισθάνεται την ανάγκη να προβεί στην έκδοση της παρούσας ανακοίνωσης, η οποία ας ελπίσουμε να είναι και η τελευταία καθώς δεν αρεσκόμαστε να εκφράζουμε δημόσια τις όποιες διαμαρτυρίες μας.

Όλα αυτά τα έτη συνειδητά επιλέξαμε το δρόμο της σιωπής ωστόσο μετά την τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας με την αντίστοιχη του Ηρακλή Χάλκης διαπιστώσαμε ότι η σιωπή μας αυτή ενδεχομένως να λειτουργεί εις βάρος μας. Δε θέλουμε να επεκταθούμε και να σχολιάσουμε ενδελεχώς τις παράδοξες διαιτητικές αποφάσεις του προκείμενου αγώνα (αποβολή ποδοσφαιριστή μας,  ακύρωση κανονικού γκολ της ομάδας μας και κατακύρωση αντικανονικού τέρματος υπέρ της αντιπάλου) παρά μόνο να σημειώσουμε ότι το Σωματείο μας, καλλιεργώντας το αθλητικό ιδεώδες και διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα κοινωνικά, αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, ουδέποτε έδωσε το παραμικρό δικαίωμα για αρνητικά σχόλια στη μέχρι τώρα πορεία του.

Δυστυχώς η νοοτροπία μας αυτή και η γενικότερη φιλοσοφία μας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Ελπίζουμε ειλικρινά να μη χρειαστεί να επανέλθουμε βιώνοντας δυσάρεστες καταστάσεις και οι καθ’ ύλην αρμόδιοι να μεριμνήσουν για τον απαιτούμενο κι αυτονόητο σεβασμό απέναντι στην ομάδα μας. Δε θα ανεχθούμε στο εγγύς μέλλον άλλες αδικίες οποιασδήποτε μορφής, απαιτούμε απόλυτη ισονομία σε όλους τους τομείς, στοιχειώδη σεβασμό στους κόπους και τις θυσίες όλων των μελών που απαρτίζουν το σωματείο.

Ας σημειωθεί ότι η ανακοίνωση αυτή σε καμία περίπτωση δεν αφορά την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης, την οποία και συγχαίρουμε για την αθλητική της στάση και συμπεριφορά σε αντίθεση βέβαια με ενέργειες μερίδας του κόσμου, τις οποίες καταδικάζουμε καθόσον δεν αρμόζουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν αξίζουν περαιτέρω σχολιασμού. Τέλος, δοθείσης της ευκαιρίας, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους καλές γιορτές και χρόνια πολλά.